Bröllop

Igår hade vi tentan, nu ska man bara vänta tre veckor innan man vet hur det gick. För att bli godkänd måste man få 111 utav 158 poäng, och man kan verkligen inte ens känna hur det gick. Alla har svarat olika och man blev bara mer nervös ju fler i klassen man pratade med.
Efter tentan var vi i alla fall och bowlade vilket var skitkul! Efter det blev det mat i bowlinghallen, fläskfilen var underbart god.
Hann självklart med lite tröst-shopping på Gina innan bowlingen också, ett linne och en tunika fick mig på bättre humör. Det är mycket roligare att shoppa när man har presentkort och inte behöver känna sig så fattig efter.

Angående rubriken:) Idag ska jag på bröllop, mammas kusin ska gifta sig. De ska på festen efteråt så jag hänger på till kyrkan, ett bröllop vill man ju inte missa. Dock är det väldigt mycket regn ute idag. Självklart är ju dagen lika underbar ändå och man kan ju inte styras utav vädret. Men en liten besvikelse skulle man nog få när man vaknar på morgonen, speciellt när det har varit en sådan underbar vecka. Jag håller i alla fall en tumme att det kommer lätta:)
Nu väntar frukost och sedan göra mig iordning för att hämta mamma och pappa.

Ha en underbar dag!


Kommentarer
Postat av: Emma!

Åh va mysigt med bröllop :D Ska inte ni gifta er snart kanske?! ;)



sv; Åh göttanz :D Var det sen du jobbade på BB? :D

2010-03-30 @ 20:17:00
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna - Foto, design m.m ♥

Behöver du en ny bloggdesign?

Kika min designutlottning i bloggen :)



-> http://akolan90.blogg.se

2010-04-13 @ 20:00:29
URL: http://akolan90.blogg.se/
Postat av: Emma!

Haha jo jag bara råkade hamna 2 kvarter för långt bort ;) Ja jag såg bikinin på internet och hoppades att den skulle sitta snyggt på mig med ^^ Efter lite solning så passar den säkert :) Try it yourself! :(

2010-04-20 @ 21:27:47
URL: http://[email protected]
Postat av: Emma

Haha jo jag såg den med =D Ja precis, äta en massa katthår och sen kan jag pussa och gosa på min katt så mycket jag vill =)

2010-04-25 @ 17:56:52
URL: http://eemmatherezia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0