Då var det höst..

Det blir inte bara mörkt redan vid fyra, även förkyldingarna smyger sig på.
Började känna mig lite snuvig igår och vaknade ganska mycket mer snuvig:P Just nu sitter jag hemma hos Mattias under ett täcke och väntar på att han ska komma hem så att man kan få mysa i hans famn.

Krångel på jobbet även idag, vilket numera börjar kännas som vardag. Men samtidigt så tar det så mycket kraft och man vill helst bara gå och gömma sig någonstans och komma fram den dagen då allt bara flöt på och man slapp tänka så mycket..

Har inget annat intressant att säga, jag skyller allt på hösten som trots sina vackra färger och ibland så mysiga mörker är lite deprimerande.
Imorgon hade vi tänkt att åka till Gekås tidigt på morgonen men vi får se hur det blir.. Som sagt, krångel med jobbet..


God kväll

Har precis kollat klart på "Inlåst" på TV4 play. Riktigt bra program det där. Man ser verkligen hur mycket killarna vill och hur mycket de ändras. Det skulle vara kul om de gjorde ett program om ett halvår eller så, så att man kan se om de verkligen håller fast vid den förändringen som de vill göra här inne. Jag hoppas verkligen det...

Idag var en fruktansvärt tråkig dag, jobbade bara 4.5 timmar, men när första kunde kommer vid halv 2 så känns det verkligen som en evighet. Klockan tre slutade jag i alla fall och då tog jag en runda runt och inne på fästningen, inte allt för ofta man rör sig i de trakterna så det var mysigt (trots blåsten och kylan).
Hade ju som sagt kameran med mig så här kommer några få utvalda bilder:








Siktet inställt på jobbet:P, cafeét ligger på nedersta våningen i det vita huset där borta.



God Morgon gott folk:)

Vilken härlig tisdag! Så fint väder det är ute idag. Det fina vädret gjorde mig sugen på att fotografera så efter jobbet idag tror jag att jag ska ta en runda runt Fästningen med min kamera:)
Idag blir det som sagt jobb mellan halv 11 och halv 4. Vi jobbar inte så långa pass men vi känner ändå att man måste dela på dagen för att vara där ensam från öppning till stängning det orkar man inte. Jag tror jag skulle bli dum i huvudet av att gå där ensam hela dagen, speciellt när det inte kommer så mycket folk.
Vi har även ändrat öppettiderna till en timme senare. Alla andra ställen öppnar vid 10 men det händer ingenting den första timmen. Nästa vecka ska vi istället börja med frukost så då ska vi öppna vid 7, vilket för min del innebär att man måste gå upp typ halv 5.. Kan väl inte påstå att jag skulle se fram emot detta men vi får testa och se hur det går.

Nu ska jag börja göra mig redo för jobbet så kanske jag lägger upp någon bild ikväll, om jag lyckas ta någon bra.


Jag vill inte prata om det..

Varför känns det helt plötsligt som att man slösat bort 350 spänn och en hel jädra lördag? Jo jag vet, de kanske var för att det gick skit!
Tyckte ändå att allt kändes bra, förutom alla raster hela tiden, men så kommer man hem och kollar över svaren och det känns som att få ett slag i ansiktet. Så jävla surt. Jag trodde ju inte direkt att jag skulle få 2.0 men detta var verkligen uselt, små fjuttiga meningslösa poäng.
Jaja, jag kommer aldrig mer att lägga min tid på något så meningslöst. Kommer jag inte in på det jag vill gå nu så kommer jag sticka härifrån och hitta på något vettigt istället så kan jag söka igen till hösten. Men högskoleprov, pyttsan, aldrig igen...

Just nu håller jag istället tummarna för att alla andra som söker till sjuksköterska har riktigt jäkla dåliga resultat och betyg så att jag kan få en plats. 
Orkar inte skriva mer idag. Ska kolla på Blog Awards och Körslaget sedan sova för imorgon blir det jobb.

 
 

Cirkus Möller

Precis börjat smälta maten lite så nu kan vi lasta på ett lager godis där i den lilla magisen. Till middag denna fredag blev det Flygande Jakob, vilket är riktigt gott. Till detta kollade vi på Idol och nu till godiset kollar vi på Cirkus Möller. Framme vid första reklampausen nu men det verkar roligt de lilla man sett:)

Så fort de avslöjat vem som åker ut så SKA jag somna , direkt. Måste ladda för imorgon. Just nu är det mycke "högskoleprovs-snack", men det är nog i stort sett det enda som fyller min skalle just nu, men imorgon efter 16.10 så är det över. Sedan har man bara den långa väntan innan man får resultatet, ständigt denna väntan..

Nu är Möller slut, så lång tid tog det att skriva detta lilla inlägget;) Intressant var det inte heller men vi hörs kanske imorgon igen om jag inte är helt slut efter provet.

Wish me luck!


Bonde söker fru.

Japp, det är vad jag ska roa mig med. Blogg.se är lite segt idag tycker jag allt så därför tänkte jag bara berätta att jag lever. Samtidigt vill jag säga Hej till alla er läsare, ni har faktiskt ökat i antal vilket är roligt:)

Idag var jag tillbaka på cafét igen, massa städning att göra inför öppningen igen på fredag, och imorgon fortsätter det igen.

Jag ska inte tråka ut er;) Nu blir det först bonde och sedan kommer Grey´s Anatomy!!!



"Du lever bara en gång"

Nu blev jag sådär irriterad igen..
Jag mår dåligt av folk som missbrukar orden i min rubrik. En vän på facebook skriver om sin tveksamhet till att göra en tatuering imorgon. Som svar på tvekan får han de hemska orden "du lever bara en gång".. Tvekar man till en tatuering, något som inte går att ångra, så ska man kanske vänta. Trots att man bara lever en gång. Kan man inte bara få göra vad man vill, vi har alla olika mål och drömmar.

Anledningen till att jag blir lite trött på detta är att jag tidigare fått höra detta ett antal gånger från ett antal olika människor. Mitt mål här i livet är inte att festa och dricka det betyder inte att jag inte skulle leva. Jag gör det bara på mitt sätt, så som jag vill att mitt liv ska se ut och så som jag vill kolla tillbaka på det och inte känna någon som helst ånger. Om 20 år när jag har mitt hus och min familj kommer jag knappast ångra att jag aldrig var ute på kvällen på min student, eller så många andra fester jag skippat, jag kommer inte heller att ångra att jag aldrig drack sådär mycket så att jag däckade... För i det stora hela, hur jäkla viktigt är det?

Låt folk bestämma över sitt liv själva. Sluta försöka få dem att få dåligt samvete av något de väljer att inte göra, för det val de gör är troligtvis så de vill att deras liv ska se ut.

Bittert inlägg, jag vet, men vad har man en blogg till om man inte får skriva det man känner.


Ha! Där fick du..

Jag förstår verkligen inte matten på högskoleprovet, just därför skiter jag i att plugga. Det får gå som det går så hoppas jag att jag kommer in på mina betyg istället. Tycker verkligen att det är helt obegripligt, därför satte jag mig med min pappa och hoppades att han kunde hjälpa mig. Han började babbla massa om hur man skulle göra och att det var "så enkelt, du gör bara så, så och så". Ofta tänkte jag och stängde av öronen. Vi kryssade i alla fall i det han sa var det rätta svaret och när jag sedan rättade så var det fel, HA! Så jäkla lätt var det inte. Jag kan verkligen inte förstå hur man ska tänka.. Har ni tips?
Jag gav upp ganska snabbt och kryssade bara i svaren utan att läsa frågorna och fick då 6/22 rätt, vilket jag själv tycker är ganska bra;)

Idag efter att jag jobbat i 3 timmar (förskola), åkte jag till mamma och satt där ett tag. Satt där och bläddrade i lite tidningar och hittade denna underbart söta mössan (ni behöver inte påpeka hur dåligt man ser, bara håll med mig om att den är söt så är jag nöjd);

Så denna ska jag allt önska mig utav mormor i julkapp:) Har en känsla av att det kommer bli en lång önskelista i år med lägenhet och allt.


Högskoleprov

Jisses vilken kelig dag. Man blir så trött när det är så tråkigt väder ute ju.
Egentligen borde jag plugga lite på Högskoleprovet, men vet inte om jag orkar, kanske bara ska ta det som det kommer..
Det har i alla fall varit en väldigt bra helg. Lördagen började jag hemma hos Bella med vårat vanliga snack och lite musik. Sedan skjutsade jag henne in till stan eftersom att jag ändå skulle till Mattias. Kvällen spenderade vi hemma hos hans familj med hockey, kollade även på The Proposal när vi kom hem, verkligen en film jag kan rekomendera.
Igår, söndag, jobbade Mattias nästan hela dagen. Cissi kom och hälsade på en stund vilket var mysigt eftersom att vi inte träffats på länge. När hon åkt så gick jag till Fynda för att köpa en Veckorevyn och en pärm till mig och Mattias. Så nu har vi en genemsam pärm där vi ska sätta in alla våra kvitton, garantier, räkningar och andra såna där roliga saker:P Köpte även några Svampbob stickers och satte på, tyckte det var lite fint.

Som sagt, idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Mamma har tydligen städat en garderob i helgen för hon har plockat fram flyttlådor och grejer.
Imorgon blir det jobb, efter väldigt lång tids arbetsbefrielse (inte frivillig sådan), på en förskola inne i stan. Inte så långt pass men det är i alla fall några timmar fyllda med något mer vettigt än datorn och sömn, och då även lite pengar.

... Fick precis ett samtal från en på jobbet, chefen ligger tydligen på sjukhus och vi ska börja jobba på cafét igen på onsdag. Nu drar det igång igen.

Skärp dig Sandra, nu SKA du träna på ett gammalt högskoleprov, så de så!


God Morgon!

Ännu en fredag, såå skönt. Inte för att det gör så stor skillnad eftersom att jag ändå inte jobbar för tillfället, men ändå, det är fredag.
Har precis gått igenom mina dagliga sidor, ni vet, facebook, bloggar, Hallands nyheter och aftonbladet. På Aftonbladets hemsida kunde man idag hitta detta hemska klippet: http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5967051.ab

Så himla hemskt, bara suger till i magen av att kolla på det. Tänk att stå där och se sitt barn försvinna mot något som ser ut som en ganska säker död. Det är ett mirakel att bara komma undan med en liten bula men jag antar att det var vagnen som fick ta smällen istället.
Tänk att vara den mamman, även om det nu gick bra så måste man ju ändå ha en fruktansvärd ångest. Usch och fy.

Åter till vardagen här hos mig. Om några timmar kommer Mattias hit, längtar efter att träffa honom eftersom att det faktiskt var ganska längesedan nu, för att vara oss:P, enda sedan i tisdags.
Jag börjar bli hungrig också så nu om en liten stund ska jag nog gå och väcka min lillebror så att han inte sover bort hela sin lediga dag.

FRUKOST!!


Älskling, nu har jag shoppat igen....

Sa ju att jag skulle uppdatera er om jag köpte något. Jag skickade sms till Mattias för en liten stund sedan om mitt fynd men jag har inte fått något svar än. Vet inte om det är positivt eller negativt;)

En sådan här fick jag i alla fall köpt hem från Tradera för en liten stund sedan;) 50kr slutade det på och då är det  med frakten på 9 kronor inträknat. 8x48 är den i storlek och jag kom fram till att om den inte funkar på väggen så kan man alltid sätta den på kaklet i badrummet.
Nu får det nog räcka med väggdektorationer för ett litet tag framöver;) Men min ursäkt är att det finns så himla många fina och det är svårt att bestämma sig. Om det sedan ska vara så lätt att byta ut dem så är det ju perfekt. Jag hoppas verkligen att det kommer funka på väggarna och att vi ska kunna använda den i sovrummet istället.

Lyxfällan på tv, här kan vi snacka om att sätta sig i skiten.






Väggtext

Tycker verkligen att det är så fint, just nu är jag bara lite tveksam till om jag verkligen ska lägga pengar på det. Man vill ju helst inte förstöra tapeten i en lägenhet som man bara hyr. Vad har ni för erfarenheter av väggord?

Just nu sitter jag och kollar lite på tradera. Det ser billigt ut till en början med när man sedan börjar närma sig sista halvtimman så stiger priserna något fruktansvärt, så tydligen är det fler än jag som är intresserad av dessa.
Jag tycker mest att jag blir irriterad av tradera just för tillfället (dålig förlorare), blir så sur när jag blir överbjuden. Innan satt jag och pressade upp priset lite extra på en sak som jag ville ha. Min gräns gick vid 70kr men jag kände på mig att den andra som bjöd hade lagt en högre gräns så eftersom att jag inte fick som jag ville så pressade jag upp priser till 100 kr bara för att hon skulle få betala lite mer. Lite elakt nu i efterhand men jag vill också ha!!!

Tänkte kika vidare lite på tradera, köper jag något så kanske jag uppdaterar senare igen;)



Planlösning



Här är vårat lilla hem, 38 kvm:) Tyvärr är det inget badkar i lägenheten som på bilden men jag får åka hem de få gångerna jag badar på ett år:P
Igår målade jag som sagt lite möbler för att kunna placera ut dem i lägenheten och här är det:


Gud nåde er om ni klagar på min konstnärliga förmåga;) Tror i alla fall att vi konstatera att fåtöljerna tar lite för mycket plats så det får nog bli att göra sig av med en utav dem. Men i övrigt så tycker jag att det ser bra. Bara jag får plats med ett köksbord så är jag nöjd. Tänker inte sitta i soffan och äta och plugga, det klarar aldrig min lilla rygg.
Den känslan man har i magen när man tänker på att flytta den går verkligen inte att förklara samtidigt som man har känslan av otålighet och lite frustration över att tiden inte kan går snabbare.

Nu ska jag fortsätta kolla på Bonde söker fru och sedan blir det Grey´s (gilla, gilla, gilla!)


Kli i fingrarna var det.

Självklart kunde vi INTE hålla oss från att bygga ihop våra nya möbler, men bara hyllorna. Så klockan 22 började vi bygga möbler. Vi hade ändå såpass vett i kroppen så att vi lät borden vara eftersom att inte platsen finns, däremot ett par hyllor, det går alltid att klämma in någonstans.
Hyllorna blev faktiskt väldigt bra, skitsnygga!

Dessutom så passade de perfekt att ha som sängbord, lagom höjd och allt. Så det är nog så det kommer att bli när vi flyttar.

Igår var vi även och hämtade planlösningen på lägenheten så nu har jag suttit och målat möbler i rätt skala så att jag ska kunna flytta runt och se vart saker passar bäst.

Bilen gick igenom besiktningen också, så klart. Allt var på tipp topp, även om han tipsade om rost skydd. Vilket pappa bara skratta åt när jag kom hem eftersom att fixa all rosten skulle kosta mer än hela bilen, den får helt enkelt fungera så länge som den gör och sedan är det bara att skrota.

Nu ska jag fortsätta måla möbler så hörs vi igen imorgon.


Glad höst!


Kli i fingrarna

Det är verkligen något jag lider av. Först ville jag köpa möbler till lägenheten, nu när vi har gjort det så vill jag så gärna bygga ihop möblerna också, men det kan jag ju inte eftersom vi inte skulle ha någonstans att göra av möblerna:P 
Det är nog tur i alla fall att grejerna ligger i bilen som Mattias har tagit på jobbet annars hade kvällen nog slutat med att jag slet upp lådorna och satt här och skruvade med skyldig min (oskyldiga kattögon, ni vet som katten i Shrek) när älsklingen kommer hem..


Imorgon ska jag på besiktning med min lilla bil lite pirrigt fakiskt. Mattias har sagt att de kan ge mig körförbud där på direkten så jag har varnat mamma att hon kanske får hämta mig:P
Det är ingen dålig bil, det är det inte, men alla retar mig för min lilla bil. Sanningen är nog bara att de är avundsjuka, bara för att de inte köpt deras bilar för 4000, krånglar aldrig och för att jag lägger 600 spänn på bensin en månad när jag kör in till stan (ca 6 mil sammanlagt). Det ska jag tala om för er gott folk att det är billigt!
Sedan är det ju inte heller jag som köpte bilen och inte heller jag som betalar försäkring, skatt eller besiktning men de behöver vi inte prata om:P
Jaja, besiktning. Jag och Mattias var i alla fall på macken innan för att pumpa däcken, som det nästan inte var någon luft kvar i fick jag höra, och så passade vi på att kolla så att alla lampor och så fungerar.

Höll nästan på att glömma ju! Jag är med i en tävling på http://happilyeverafter.se 
Var med du också! Fast helst inte för det ger mig mindre chans att vinna;)

Wish me luck! (Med både bilen, kliet i fingrarna och tävlingen)





Första möblerna köpta.

Här sitter jag och knaprar morötter som en kanin, i min ensamhet:P

Det har varit en lugn helg för min del. Igår hade vi lite idétorka om vad vi skulle hitta på men det slutade i alla fall med att vi åkte till Ikea. Började shoppingen där med lite mat, kycklingfilé.
Tror nog aldrig att vi har varit så länge på Ikea, men denna gången skulle vi ju faktiskt ha grejer, annars brukar vi bara åka dit för att det är kul. Hittade en superfin Tv-hylla som vi ville köpa, och massa andra saker. Men det slutade ändå med att vi bestämmde oss för att kolla upp alla mått och så innan vi köper något så att det inte blir fel.
Var även inne på skopunkten innan vi åkte hem och där hittade jag ett par stövlar, här har vi dom:

När vi väl var hemma igen och kollade på bilderna från lägenheten så insåg vi att vi inte kommer få plats med den hyllan vi ville ha i våran lilla lägenhet. Men jag tror att jag har kommit på en minst lika bra lösning, men det får ni se när vi väl köpt det.

Idag var Mattias och jobbade i Göteborg och jobbade och han kunde inte hålla sig ifrån Ikea så han var där och köpte bord och två hyllor. Like this...

Två stycken av de brunsvarta med turkos lådor i och..

..två stycken sådana här små LACK-bord även de i svartbrunt. Vi ska ha dem som soffbord.
Nu går tiden verkligen långsamt, varför kan det inte bli den 1 december nu?!

Titta och njut;)

Kram Sandra


Bada badkar

Denna morgon blev man väckt utav ett sms från Timepool, vid 20 över 8. De hade en förfrågan om man kunde jobba från klockan 9. Vilket i mitt fall var typ omöjligt eftersom att det tar 30 min att köra in till stan och sedan var jag ju tvungen att i alla fall äta innan jag skulle stuckit. Så jag sa nej och tänkte att de troligen hittar någon annan som faktiskt inte behöver komma dit direkt från sängen med oborstat hår och sömn i ögonen.
Lite synd faktiskt eftersom att jag egentligen vill jobba, men istället fick man vara snäll och städa huset och sedan laga mat till Alex och pappa.

Ikväll ska jag och Mattias vara ensamma hemma för att familjen ska till Göteborg. Alex och kusinerna ska på Hardcore Superstar och mamma & pappa ska kolla på bio undertiden.
Jag undrar vad vi ska hitta på här hemma?
Jag har i alla fall tagit upp kyckling så att den kan tina till kvällen.. Kan undra om det är något bra på tv ikväll? Känner inte att idol var sådär jättespännande i år.
Kanske kan bli ett mysigt bad istället med älsklingen, han skulle behöva ta det lite lugnt.

Jag älskar dig så mycket Mattias och utan dig vore jag ingenting. Jag längtar så tills den 1 December när vi har vårat egna hem och vi inte längre behöver planera vem som ska behöva åka till vem. 
Mitt största problem är nog packningen, alltid när jag ska till Mattias så har jag min stora väska, lika fylld för 4 dagar som den är för en natt. Jag har lite problem med vad man ska ha på sig så då måste man packa ner flera olika alternativ. 

Hoppas ni får en mysig fredag ni också!

Kram Sandra 

Söker jobb på löpande band.

Jisses, jag tror aldrig jag har sökt så här många jobb, eller det har jag inte.
Egentligen så är det väl bara bra att jag får känna på det hårda livet lite. Har alltid haft ganska lätt för mig. Sommarjobben fick man på Värö Bruk genom pappa, extra jobb genom min mosters kompis och nu detta jobbet jag har genom min andra moster.

Ringde i alla fall till ett café i Falkenberg idag och hon verkade väldigt positiv, med tanke på att jag har varit med från början där jag jobbar nu och att jag tar så mycket ansvar där. Så henne ska jag sätta mig och skriva en ansökan till imorgon, måste bli en bra ansökan...

Känns som att jag inte gjort något annat än att skriva ut CV/brev och slicka kuvert. Nu ska man bara få postat alla också. 15 jobb olika jobb, mest i Falkenberg. Skulle en av dem höra av sig så är det jäkligt bra.

Om en timma ska jag åka in till stan och hämta min lillebror och mamma så att vi kan åka till Gekås tillsammans. Inte allt för ofta man är där med mamma nuförtiden. Man kan ju hoppas att hon bjuder på en del i alla fall;) Får Alex något så ska jag också ha!

Måste kolla hur mycket pengar jag har kvar på banken sedan också, inte glömma!

Snart är det helg, inte för att man märker någon större skillnad när man bara är hemma..

Massa kramisar från Sandra

Jobb, inte jobb, jobb, inte jobb..

Japp, det är det senaste, inte jobb.. Jag har varit på samma ställe sedan i sommras. Men ena studen ska vi stänga stället, nästa ska vi ha öppet och precis fick jag ett sms att vi ska ha stängt tills den 24 oktober. Vad gör man då? Ska jag bara sitta hemma tills dess? Jag får snart en lägenhet, hur ska jag ha råd att flytta?
Äsch, det är inte lönt att skriva mer, det kan vara fel personer som läser och jag vill inte hänga ut någon på ett dåligt sätt. Men jag tror nog att ni kan förstå min frustration.

Imorgon ska jag i alla fall gå in med mina slutbetyg till Barn och bla,bla,bla. Så att jag kan börja jobba som vikarie inom förskolan igen. Inte för att jag tycker det är kul, tvärtom.. Men jag behöver verkligen pengarna...

Har ni ett jobb över så hör av er till mig..

Kram Sandra

Slapp söndag

Fasen vad det blåser ute, inte alls kul väder. Sitter här inne med en skål ostbågar (gula perfekta ostkrokar) brevid mig och datorn i knät. Har precis kollat på film och nu kollar Mattias på någon dokumentär.
Har haft en jättebra helg, trots än att det inte blev någon utgång i fredags. Vi gick in till stan och kollade men det var inte alls mycket folk och på Harrys kom vi inte in så vi gick hem igen. Lördagen fortsatte med god mat, kladdkaka och film med tjejerna.

Idag är det Veronicas födelsedag, hela 19 år:) Det är även 23 år sedan min mamma och pappa blev ihop. Sist men inte minst så är det idag 4 år sedan jag satte på mitt tandsmycke;) Det var en så stor dag för mig, jag var så glad att jag grät när mamma sa att jag skulle få ett tandsmycke:P Då trodde man att de kanske skulle sitta max ett år men icke sa nicke. Nu vill jag inte tappa det för det har lixom blivit en del utav mig det skulle kännas så konsigt att inte ha den där.
Jaja, nu ska jag fortsätta ha söndagsmys med min pojkvän.

Missa inte Kommisarien och havet ikväll;) haha, så värdelöst...

Kram Sandra

Fredagsmys

Alldeles strax kommer Veronica och hämtar mig och så ska vi åkta till Tessan och fira henne för att hon har fyllt år, Sofie kommer självklart också att vara där:) Det blir mat och sedan eventuellt krogen.
Imorgon ska vi fira Veronica som fyller år på söndag, det blir mat, något gott och film här i Mattias lägenhet.

Ville bara uppdatera er om mitt liv, ska packa ner lite grejer inför natten eftersom att vi ska sova hos Tessan.

Festa lugnt!

Kram Sandra


Många säger tur. Jag kallar det talang!

Fick precis resultatet i Naturkunskapen mailat till mig, och det slutgiltiga resultatet blev MVG:) Tror ni jag är stolt över mig själv just nu? MVG i kemi.. ojojoj.
För att fira detta ska jag kanske ta mig en liten smakbit av den Italienska vaniljglassen, tror det:P Är nämligen på jobbet nu och här är inte en människa, sedan 14 när jag började. Eller jo, här var en men hon undrade bara vart butiken som låg här innan hade tagit vägen vilket börjar bli lite uttjatat då de flyttade härifrån för 4 månader sedan och vi öppnade för 3. Typiskt bönder att aldrig vara i stan.
Är i alla fall jäkligt trött på att stå här hela dagarna och inte göra något. Nästa vecka är jag ledig mån-ons eftersom att här ska ske en liten renovering, det är skönt att vara ledig men jag vet ju samtidigt att jag behöver pengarna.
Just nu är mitt största problem vilka som ska jobba i helgen, eftersom att det är jag som sköter allt sånt på detta stället, men får inget svar från de som brukar jobba. Är bara så orolig över att jag ska behöva åka hit, vilket jag inte har tid med... Känner bara för att sticka härifrån.

Jaja, MVG i alla fall. Ska stå här i min ensamhet och le i tre timmar till, synd att batteriet på datorn snart är slut och sladden ligger i bilen..

Ha en underbar torsdag, och gör något vettigt.

Kram Sandra 

RSS 2.0