Boxercise!

Sa ju att ni aldrig skulle kunna gissa:P Men fy tusan vad kul det var. Jag är helt speedad nu, jag skakar så att jag knappt kan skriva men tusan vad kul det var. Så nu drar det alltså igång. Boxercise två gånger i veckan i höst är det som gäller.
Nu väntar duschen!


Ni kan aldrig gissa..

Ni skulle aldrig kunna gissa vad jag ska göra ikväll, oavsett hur många chanser ni skulle få på er:P
Meeen, bara för att göra det lite mer spännande som kommer jag inte säga vad det är innan jag gjort det heller.

Idag kom äntligen mina böcker från lycknis så nu kan jag börja plugga på riktigt, inte för att det är så roligt men det måste göras. Just nu håller vi på med psykologi och jag hoppas verkligen att böckerna ska hjälpa mig lite.
Morgondagen kommer att tillbringas endast med pluggande för på onsdag har vi seminarium.
På onsdag kommer även min Mattias hem igen, han har nämligen åkt till Stockholm med sin pappa idag för att gå på Ozzy Orbournes konsert imorgon.

Men som sagt, jag återkommer ikväll. Ni skulle aldrig kunna gissa:P


Turkbilder

 

 

 




Ojojoj

Hej igen!
Har inte haft något intressant att dela med mig av (det har jag i och för sig inte nu heller), men kände att det börjar bli dags att uppdatera igen.

Vad har hänt sedan sist då?
-Jag har jobbat en hel del.
-Åkt på halsfluss så att jag fick gå hem tidigt från sista dagen på jobbet och nästan trodde att jag inte skulle klara att åka till Turkiet. Låg i feber och hade såå ont i halsen i tre dagar men efter en dag med penicillin så kände jag mig bättre som tur var.
-Varit i Turkland. Underbart! 40-45 grader, sol och bad varje dag. En hel del shopping blev det också. Dock har jag lärt mig till nästa gång att jag INTE ska packa så mycket med mig redan från början. Jag kände mig lite begränsad eftersom min väska vägde 11 kilo redan när vi åkte. Men det gjorde den även när vi åkte hem:P Så det shoppade ersatte det som jag slängde.
-Börjat skolan igen.
-Varit och röstat, glöm inte det gott folk!
-Fått mitt lån från CSN bekräftat och räknat ut att jag får lov att jobba runt 90 timmar i höst.
-Fått veta att jag ska ut på praktik v.40-44 på Ortopeden 3B.

Vill ni höra mer om Turkiet?
Eftersom att ni tjatar så då.
Tror aldrig att jag ha svettats så mycket i hela mitt liv. Det räckte att gå utanför dörren så började det rinna och solkrämen var i stort sett bortsvettad när man kom fram till stranden, det var riktigt hett. Det var i alla fall underbart skönt att hoppa i plurret och ligga där tills man blev ett russin.
Shoppingen då? Många säger att där inte är så himla billigt, men jag tycker att det var det. Och då gjorde vi inga vidare bra affärer men jag tyckte det var billigt ändå:P
Det var första gången vi prutade och man kan väl säga att försäljarna gick med på våra priser lite väl lätt så jag tror de tjänade en del på oss.
Självklart började de på helt hutlösa priser men vi lyckades oftast få ner det till i alla fall hälften men det hade gått att få ner det mer. Samtidigt vill man inte vara skamlig och säga för lågt pris heller, men det var helt klart för nöjda för att vi skulle ha gjort en bra affär.
Det var dock ett ställe som inte ville göra någon affär alls. Jag hade hittat två T-shirtar till min lillebror. Försäljaren tyckte att 70TL (=350 spänn) var ett bra pris, medan jag började lite lägre. Mitt slutliga bud var i alla fall 30TL (=150kr), vilket egentligen är mycket för två helt vanliga fejk tröjor. Han blev skitsur och frågade om jag kom från Ryssland eller Afrika för att jag var så snål. Sedan muttrade han något. Det hela slutade med att jag gick därifrån utan något shoppat.
De andra försäljarna har gett med sig när man sagt att man inte är intresserad om jag inte får det till mitt pris och sedan gått men denna gubben gav sig verkligen inte, antagligen så hade han inte ätit sin kvällsmat än (det var Ramadan när vi var där).

Och självklart ska ni få lite bilder också;)




Vår säng en eftermiddag när vi kom hem. Den vänsta svanen har tuppat av.

Massa luftmadrasser.

Lägger upp fler bilder senare idag:)


RSS 2.0