Ny mobil

Då har man fått tummen ur och köpt en ny mobil (samma nummer), efter tre år. Men vadå, den har ju fungerat!?
Det blev i alla fall en W302 denna gången, vilket är typ min gamla mobil fast i en nyare lite tunnare variant:P
Det enda som jag har saknat på min gamla tegelsten är en klocka där uppe vid batteriet så att man alltid kan se vad klockan (även om man sitter och spelar quadra pop) ;) och på bilden på förpackningen så har denna mobilen en sådan men så var inte fallet när jag satte igång den.. Kan inte heller hitta några inställningar till något sådant, någon som vet? Jaja, jag har i alla fall en mobil som väger ungefär ett kilo mindre än min gamla så nu kan man kanske gå rakt igen;) för er som inte fattar så menar jag att den gamla mobilen var så tung att det vart svårt att gå upprätt, ha ha, kul.

Usch, vädret nu ikväll känns verkligen som "mysa-i-sängen-och-kolla-på-film" väder. Så det är så det får bli senare:)
Nästa vecka fyller min kusin 6 år, vilket gör mig lite fundersam. Sedan hon fyllde 1 har jag gjort en "Absolut Emelie vol. 1,2...osv" skiva. Men vad gör man i år då? När man inte längre får ladda ner?
Jo, jag vet att det är många som gör det fortfarande och bara skrattar åt att något skulle hända. Men jag lovar er att om jag skulle få för mig att göra det så skulle jag åka fast, helt säkert:P
Jag får helt enkelt se om jag hittar antingen en färdig skiva eller några gamla låtar, det som hon tycker är roligt är nog bara att hon har en egen skiva och att det är hon själv som är med på framsidan. Vi får se hur jag löser det hela.

Säng, täcke och film var det. Ha en skön kväll gott folk!

Kram Sandra

Hemma igen:)

Då var man hemma igen efter lite semester, underbart. Den första dagen var dock inte så mycket till semester, vi åkte hemifrån vid 5 och var i Luxemburg och satte upp tält vid 22. Det var en lång dag i bil med många bilköer och felkörningar:P

Vet inte om jag berättade om att jag fick låna en kamera av min chef? Men det tror jag att jag gjorde. Den har i alla fall kommit till användling och efter lite rensning nu ikväll så blev det 300 bilder kvar. Det var väldigt kul att få använda en riktig kamera när man kan se hur stor skillnad det är. Är sugen på att köpa en, får ta och prata med chefen. Denna kameran jag har haft nu gick på vanliga batteri, visseligen den lite dyrare varianten, men jag vet inte riktigt hur länge de varar. Någon som vet vad som är bäst? Ska man kanske satsa på en kamera där man kan ladda batterierna istället?

Man känner sig rätt så trött efter allt, inte allt för mycket "semester" och avslappning. Åkt bil en massa, även om man sover mycket så är det inte direkt utvilande. På nätterna har vi sovit i tält, första natten åskade det en massa så då fick man inte så mycket sömn och sedan tält överhuvudtaget är inte i riktigt lika skönt som min säng. Det lär i alla fall bli en rejäl sovmorgon imorrn:) Det är dock inte lika kul att sova ensam, saknar Mattias en massa. Det är jobbigt när man umgås hela tiden och sedan inte träffas helt plötsligt och det är så mysigt att bara ha semester tillsammans och hitta på saker.
Imorgon är det jobb igen, skulle egentligen vara ledig men de behövde mig på eftermiddagen/kvällen så det är bara till att ställa upp, har ju trots allt varit ledig i en vecka och jag börjar inte innan halv 4. Sedan är det jobb resten av veckan att se fram emot.

Nu ska jag lägga mig och få min välförtjänta sömn, sov så gott allihop!

Kram Sandra

Luxemburg

Vid 4 inatt drar vi till Luxemburg på 40 års kalas hos mammas kusin:) Ville bara säga det så att ni vet lixom. Kommer hem igen på söndag, finns inte så mycket mer att säga. Nu ska jag gå och gosa och kolla på Dirty Dancing (om jag får bestämma) med min pojkvän!

Ha det så bra här hemma och ta hand om er:D

Massa kramar Sandra


REA

Jag handlar nästan aldrig på rea. Jag lyckas inte hitta något som är både snyggt och i rätt storlek, de enda som brukar finnas kvar är de där bebisstorlekarna, helt värdelöst. Men idag gick jag i alla fall in på Gina Tricot, tänkte bara kolla lite och sedan så hade jag 100 kronor kvar på ett presentkort.
När jag gick där bland galna tjejer som knuffas och sliter åt sig kläder så såg jag (det var som ett skimrande ljus om den) en kjol:P Jag var på Gina för en två veckor sedan och provade en kjol men kände just då att jag inte hade riktigt råd, men nu så hängde den bara där, och det var i min storlek, för bara 49 spänn! Jag var ju bara tvungen:) Till det köpte jag ett par färgade leggins och underkläder för 29 kronor delen. Kan det bli mycket bättre eller? Och eftersom jag hade presentkortet så behövde jag bara betala 36 kronor för dessa fynd. Jag typ svävade påväg tillbaka till bilen. Man blir så himla glad när man hittar såna bra saker så billigt, jag känner mig så lycklig, så fullständig:P

Var även inne på jobbet för att hämta en kamera som jag ska få låna nu under semester utav chefen, har man tur eller att man har en sådan underbar chef som dessutom säljer kameror i sitt andra jobb? Så nu är jag en stolt ägare till en systemkamera i en vecka, en pentax. Dessutom var där en riktigt snygg väska till den också. Så vi får väl se om det blir ett köp av en sådan när man kommer hem igen:)

Tycker så synd om min älskling idag, han jobbar nere i Båstad och allting bara krånglar och han kommer inte att vara hemma förrän sent inatt och imorrn ska han hålla på med packning och tvättning. Jag älskar dig Mattias.

Vill även passa på att säga grattis till Sofia och Jonas (http://frusofia.blogg.se/) som har gift sig i helgen:) All lycka till er, och stå på er!
Och även massa grattis till Em och Hampus (http://ellamarie.blogg.se/) som idag fick sina efterlängtade tvillingar Adele och Joel!

Så himla roligt:) Jag är så glad idag:P
Nu har jag varit med om en massa födslar genom bloggar, och inte får man nog heller:)

Ha det så underbart allihop!



Kram Sandra

Min mamma är en Milf, de ni;)

Mycket händelserik helg detta. Fredagen började med jobb mellan 10-17 sedan träffade jag Bella och vi gick och köpte glass, sedan gick vi och satte oss vid min familj och lite annat folk och kollade på alla bilarna som var i stan. Det har nämligen varit Weels and Wings i stan denna helgen, vilket innebär en massa snygga- (och mindre snygga) bilar och en massa fulla människor (däribland raggare). Senare skulle Bella åka till Göteborg och festa där, jag stannade med familjen och kollade på bilar och åt en mycket god pizza:P
Egentligen var det meningen att jag skulle gå och träffa Sofie och Veronica efter maten men det blev inte av, jag var helt enkelt för lat för att orka gå iväg. Sedan så tycker jag verkligen inte om att röra mig alldeles ensam i stan när alla är så fulla och jobbiga. Men då har jag såna fina kompisar att de kom till mig istället och satt där med oss tills de skulle åka hem, det var kul att träffa er, och förlåt för att jag inte kom till er, ni är underbara!

Vi blev i alla fall sittandes där till klockan var 12, då började vi gå mot bilen. Gick även förbi jobbet på vägen, de låg helt utslagna inne på golvet och hade haft massa att göra hela kvällen, de fina vädret gjorde absolut folk sugna på glass. Lite skillnad mot hur det var på Lördags kvällen när jag själv jobbade, vi hade förberett oss på att det skulle bli den värsta kvällen, men eftersom att det var kasst väder hela kvällen så var där inte alls mycket att göra, folk var mest sugna på kaffe i regnet. Vi kunde i alla fall stänga vid 11, så efter det gick jag och träffade mamma och pappa. Kollade på lite bilar och åkte sedan hem igen.
Mamma och pappa hade även vart på bio under kvällen och sett The Proposal, som de verkligen rekomenderade. Vad jag förstod så hade pappa även fällt en lite tår;)

Jo, det här med att min mamma är en milf, haha (skrattretande). Jag och mamma var påväg till bilen igår och när vi gick där så kom det fram en kille som var typ 20 eller nått och sa till mamma att hon var en milf. Hon fattade ju självklart inte vad han sa så hon var tvungen att fråga igen, trots att jag sa till henne att hon inte skulle fråga:P Han sa det i alla fall igen och hon fattade ju sjävlklart fortfarande inte, men jag fick senare förklarat det. Så kul jag har haft åt detta, min mamma! Haha.

Ikväll blir det jobb, men det är sista dagen nu innan jag har en veckas semester:) Sååå härligt. Jag bad om att få vara ledig mellan onsdag och söndag för det är då vi ska vara i Luxemburg men han var så snäll att jag fick ledigt hela veckan. Det kan verkligen behövas efter att ha haft två lediga dagar sedan vi öppnade den 24 juni.



Ha en underbar söndag:)

Kram Sandra


Ny dag, nya tag.

Om någon timma ska man in till stan och jobba igen. Men före det ska jag till Linda, min moster, och hämta tackkort från studenten. Det är tur att man har en moster som jobbar på expert:) Korten blev super fina, kan lägga upp en bild när alla väl har fått dem:)
Har egentligen inte gjort något speciellt idag, vart ute och gått med mamma och sedan suttit och sorterat lite bilder och så. Jag har tagit fram lite bilder som jag ska framkalla och sedan sätta in i album. Man gör inte så mycket sånt nu för tiden, man har mest bilderna på datorn. Men jag tycker att det är kul att plocka ut de speciella och sätta dem i album. Det är mycket roligare att visa sina bilder på det viset istället för att plocka fram datorn. Sedan blir bilderna i sig helt annorlunda när man framkallar dem, färgerna blir mycket klarare, enligt mig i alla fall.
Så längtar jag tills jag fått hem alla bilderna, en 200 stycken, så man kan pyssla med det. Måste även till gekås och köpa album att ha dem i också, de jag har börjar tryta:P

Ikväll efter jobbet tänkte jag åka till Mattias och stanna där till fredag, ska givetvis jobba också. Men det är lika långt dit som det är hem så då är jag hellre hos honom. Sedan på fredag börjar Weels and Wings, som det står på schemat, vi jobbar tills vi spyr;)

Nu vankas här lax och kall sås:)



Ha en skön dag i värmen.

Kram Sandra

Ville bara säga god natt:)

Det är ju helt sjukt att antalet var nästa dubbelt idag mot gårdagen:) Vad roligt:) Synd bara att jag gör er besvikna med att inte skriva något intressant.
Idag har jag inte haft någon tid till att skriva och nu är klockan så mycket och jag vill sova! :P Så jag ber om ursäkt. Men jag ska försöka hinna skriva lite i morgon, sedan om ni finner det intressant eller inte det återstår att se.
Tänkte bara säga god natt nu innan jag släpar mig i säng. Vi hörs imorgon!




Kram Sandra

Helgen som gick för snabbt...

Jaha, då var ledigheten över. Det är dock skönt att veta att jag är ledig igen nästa vecka när vi ska åka till Luxemburg.
Egentligen så tycker jag det är väldigt roligt att jobba, när man väl är där, men det är innan när man ska finna ork till allt som det är lite jobbigt. Och sedan så är det ju väldigt skönt att få vara ledig ibland.
Denna veckan jobbar jag varje dag, plus att det är Weels and Wings i helgen så vi lär ha en del att göra. Det kommer bli långa dagar med mycket stress. Fast samtidigt så är det skönt att slippa vara ute och festa. Är inte mycket för det där med att dricka och så, gör det nästa aldrig. Jag ser lixom ingen större mening med det.

I lördags var jag och Mattias på Ikea och shoppade lite. Mattias fick köpt en byrå in till toaletten och lite andra bra-att-ha saker medans jag köpte nytt täcke och kudde. Tycker att Ikea är väldigt bra, för det jag köpte gav jag jag 200 spänn, och då är det ju ändå bra saker.
När vi skulle åka hem pajade rutan på förarsidan i bilen, eller rutan pajade ínte, den bara försvann ner i dörren:P Så vi åkte hem till min far så att han fick kolla på det och satt dit rutan igen.
Det kändes så himla konstigt att bara komma hem sådär på en snabb visit. Jag höll nästan på att fråga om jag fick låna toaletten, vilket är helt sjukt eftersom att jag bor där, jag får väl gå på toa när jag vill:P
När vi sedan kom hem  satte vi ihop byrån, och höll faktiskt sams under hela ihop-sättningen. Vilket inte vart fallet andra gånger när vi byggt ihop möbler tillsammans. Det har slutat med att jag skickat iväg Mattias att göra något annat medans jag fixat färdigt. Det är så när man ska vara den händiga i förhållandet:P Men denna gången klarade vi det så därför var jag tvungen att tjura över något annat under kvällen istället. Man får faktiskt vara lite bitter ibland och jag tycker faktiskt inte om att han röker... Men nu är vi vänner igen:P Jag älskar dig Mattias<3 
Söndagen spenderades tillsammans med Cissi och Marcus på Liseberg, vilket var väldigt skoj. Åkte den nya attraktionen och höjdskräcken för första gången. Höjdskräcken var fräck, kittlade dödsskönt i kistan.
Tycker det är så orättvist när en del går runt med massa stjärnvinster och jag kan inte ens kan vinna en liten plopp. Varför ska jag aldrig få vinna stjärnvinsten med daim eller plopp för? :P  

Denna dagen ska jag fördriva här i ensamheten till 4 då jag ska åka till jobbet, sedan efter det åker jag hem till familjen igen.



Tror inte jag har fattat än att man inte ska tillbaka till skolan till hösten igen och träffa alla. Tycker vi kör en återtäff at my place när jag ska ha 20års fest nästa år;)
 
Ha en bra måndag.

Kram Sandra

Vart tog solen vägen?

Egentligen så ska man väl inte säga något, när det väl är soligt och skönt så klagar man över att det är för varmt och svettigt. Men nu när det är molnigt och tråkigt så vill man att det ska bli sol igen. Aldrig blir man nöjd:P
Man får verkligen hoppas att det kommer bli sommar nu i juli och augusti också, att detta inte var all sommar vi skulle få i år.
De senaste två åren har det regnat hela juni i stort sett, jag har vart på Värö Bruk och jobbat som målare då så man ar ju lite beroende utav vädret. Det blev mycket innomhus målning under juni månad, och nu i år har det vart skitfint. Det är då man är lycklig över att man inta är kvar på Bruket, fasen för att stå och måla ute i den hettan som vart, usch!

Idag ska man till stan med Veronica, kolla lite i affärer och äta lite mat, sedan så är det jobb som gäller vid halv 5. Efter att man jobbat ska jag hit, hem till Mattias igen. Ska bli skönt att var ledig imorgon, bara får ligga kvar i sängen och mysa en stund och sedan få gå upp tillsammans. Istället för som typ idag när jag knappt märker när Mattias går upp vid 7 eller vad det var och sedan säger hejdå, två sekunder efter att han låst dörren så sover man som en klubbad säl ( ta inte illa upp kära djurvänner) en stock igen.
Det ska i alla fall bli kul att träffa Veronica igen, har inte träffat henne sedan midsommar. Jag har verkligen inte haft tid med allt jobb som har vart hela tiden, men idag så blir det av:)
På tal om shopping, jag måste gå in och kolla hur mycket pengar jag har kvar:P



Är man lat och inte orkar gå upp för trappan för att hämta en toffs så tar man vad man hittar;)



Och som ni ser så är det något jag gjort förr:P

Shoppa lugnt:)

Kram Sandra

Ljudet av vågorna och fågelkvitter...

Neeej, det är ju ljudet av en gnisslande träningscykel jag sitter här och lyssnar på:P
På TVn babblar Ernst om gamla slitna stolar  och syr gräs eller vad han håller på med.
Men jag ska bara göra klart för er att det är inte jag som tränar, haha nej nej, det är Mattias. Träna kan jag göra när jag blir gammal. Mattias håller just för tillfället på att bränner underhudsfett, japp, det är sant. Den lille spinkige, bränner fett:P Från stortån tror jag det var...
Eftersom han nu tycker det är så roligt att träna och inte äta godis så skulle det vara bra om jag kunnde få ge bort några kilon till honom, så kan jag fortsätta att bara ha de gött och sitta här med datan i knät och känna svett doften..
Jaha, nu ska här lyftas vikter också, gud vad skönt jag sitter här i min fåtölj:) Vi tar lite fika på det sedan och en glass imorrn när jag kommer till jobbet. Vilket verkligen är farligt, att jobba på ett glass café alltså. Speciellt nu när mjukglassmaskinen fungerar igen. Mmm, mjukglass och kolasås. Jag hoppas att jag föräter mig snart:P Om inte annat så kommer ni se mig rulla fram till hösten.. För jag har ju inte den självbehärskningen att säga till mig själv att låta bli, nej nej, här äter vi vad vi vill när vi vill det:P Fast samtidigt så går jag ju inte runt och mår dåligt eller tycker att jag är tjock hela tiden så än så länge är det ingen fara. Så länge man själv mår bra så är ju allt bra:)

Igår var jag och kollade på min kusins nya lilla kanin, så himla söt. Lägger upp lite bilder på Busen också:)

Emelie´s lille Busen

Busen'

Tycker han är så söt när han sitter med ena örat upp i luften hela tiden. Det är så man börjar sakna lilla Nasse igen...



Ha en trevlig Torsdagskväll.

Kram Sandra

Dagen idag..

Blev idag väckt av Mattias, som i vilket fall som helst inte kunde prata för att han inte hörde vad jag sa.. Men men, nu är man i alla fall upp och har fått duschat och nu sitter man här. 
Lite senare ska jag åka till min kusin, Emelie och kolla på hennes nya kanin som hon fick hem igår. Tror bara inte att det är lönt att ta cykeln och trampa dit riktigt än, för de är nog knappt vakna än:P

Jag missade minnesstunden för Jackson igår eftersom jag var och jobbade, men jag kollade på konserten som TV4 visade senare(som höll på typ till 1).
Så sjukt mycket folk, jag vet ingen exakt mängd på hur många där var men det var fruktansvärt många. Folk fick bäras ut helt avsvimmade och alla skrek och grät hela tiden. Bara att vara där måste vara mäktigt även om man inte är ett mega fan och ska stå och gråta hela tiden bara för att han är typ en halv kilometer ifrån en:P
Men det hade vart fräckt att fått uppleva en sådan konsert, eller kanske bara en konsert.
Har aldrig ens vart på en, vad jag kan komma på... De skulla vara om Rapsody in Rock räknas? Men det var inte så värst bra, Johan Glans var det bästa på hela kvällen just då. Nu i år hade det vart häftigt att gå på den eftersom att det ska vara i Falkenberg, men det blev inte av. Är man ledig får man väl hålla sig utanför och hoppas att man kan höra:P

Fick mitt schema för nästa vecka igår när jag var och jobbade. Jag är ledig nu på lördag och söndag i denna veckan. Sedan nästa vecka så jobbar jag 16.30 till stängning alla dagar utom torsdag... Helgen vet jag inte riktigt hur den kommer bli för det är ju Weels and wings så då kommer det bli en jävla massa hela dagen så troligtvis kommer man att jobba hela fredagen och lördagen. Sedan är det svårt att veta när man kan stänga en sådan kväll, så sjukt mycket folk i stan. I vanliga fall brukar vi försöka stänga vid 21, men de är ju då allt folket kommer in till stan ju! Jag har en lååång helg att se fram emot nästa vecka. Men först ska jag ta till vara på denna lediga helgen som jag har att vänta. Dagarna går så sjukt snabbt nu när man jobbar hela tiden, jisses det är snart helg ju. På lördag har jag min första lediga dag på över två veckor, har jobbat VARJE dag( även söndag, gott med OB) sedan den 24 juni.. Jag är värd lite ledigt i helgen:P 
På lördag åker vi till IKEA och kikar lite och på söndag blir det mest troligt Liseberg..

I veckan fick jag även ett brev om att jag är antagen till Naturkunskap B kursen till hösten. De kunde ju faktiskt vart så illa att de hade vart för få som sökt och kursen inte hade startat, men jag hade tur:) Så till våren blir det sjuksköterska:)

Magen kurrar, nu ska jag äta:) Ha en fin dag.

Kram Kram 


Omotiverad

Precis, det är de jag är. Kan inte komma på något som jag skulle kunna tänkas skriva som skulle kunna vara intressant... När jag väl är ledig och hemma så vill jag hitta på annat än att sitta och skriva.
Längtar i alla fall till helgen nu, då får man vara ledig både fredag och lördag, de ni! På lördagen vet jag inte vad som händer än men på söndag blir det mest troligt Liseberg:D Om inte vädret skulle vara total katastrof.
Fast jag har faktiskt vart där en gång när det regnade en massa och den gången kommer man ju verkligen ihåg. Det var rätt så roligt.
Jag brukar vara på liseberg iaf en gång varje år. Men alla de gånger man vart där och vädret vart bra, de gångerna flyter lixom ihop och det är svårt att skilja dem från varandra, man minns inte riktigt när det var. Däremot den gången det regnade, de var riktigt kul och när man redan var pisseblöt då gjorde det inget om man blev blötare:) Det var en speciell gång.
Förra året var också kul, det var första gången jag var där med Mattias och våra kompisar och det är de vi ska göra om nu på söndag:) Ser faktiskt fram emot det och jag hoppas att det kommer bli av.

Ja, vad finns det annars att säga. Jag och Mattias håller på att leta lägenhet inne i stan, de skulle vara så skönt att bo inne i stan och få ha nära till allt. Just nu kör jag bil en halvtimma för att komma till jobbet och sedan samma resa hem igen, bara själva åkandet fram och tillbaka tar en massa energi, och pengar! Än så länge har jag inte haft ont av att det, min lille bil drar inte så mycket, men i längden så blir de en hel del pengar. Fast samtidigt så skulle de gå åt mer pengar om man bodde i stan för då har man en hyra och mat att betala också. Samtidigt som man gärna vill börja mitt liv ihop med Mattias så ställer man sig frågan om jag verkligen är redo. Vad kommer hända med familjen? Vad ska mamma och pappa säga? Hur ofta kommer jag att träffa dom? Ska jag bara lämna Alex här ensam med mamma och pappa? Fast han skulle nog kanske bli nöjd för han säger att han vill ha mitt rum till sina trummor. Men när det väl gäller, skulle de inte sakna mig? När är man egentligen redo att flytta? 
I vilket fall som helst så har vi ju inte fått någon lägenhet än så det dröjer ju minst 4 månader tills man skulle kunna flytta. Jag har tid på mig att tänka... 
De hade vart så skönt att få ha något eget, kunna fixa och inreda själva och bara kunna ha vårat liv. 

Nu ska jag läsa lite bloggar:)

Bloggar som jag läser dagligen:

http://mammabecka.se/
http://ellamarie.blogg.se/
http://amandasbebis.blogg.se/

http://blondinbella.se/
http://hojtan.blogg.se/
http://ungblivandebrud.blogg.se/

http://stinalee.se/index.html
http://jessicaamandah.blogspot.com/ 

Som ni kanske ser så är det några mamma/gravid bloggar, men vadå? Det är intressant:) Tycker det är kul att följa dem under graviditeten och när bebisen sedan är född. Man får lixom vara med under hela tiden:)

Ha en bra dag i blåsten, glöm inte att komma och äta glass hos mig på jobbet ikväll:)

Jisses..

Vad jag inte har skrivit på länge... Anledningen till detta är att jag jobbar, enligt mig själv, som en tok:P För mig så är det faktiskt mycket.. Det är väl egentligen inte så många timmar man när man inte är hemma förrän vid 22 så har ju redan hela dagen gått.
Det är sjukt varmt ute. Men helt ärligt har jag inte badat än, och då bor jag ändå precis vid stranden. Känner mig inte särskillt sugen på det.
Vet inte rikigt om jag har något intressant att skriva idag. Är bara allmänt trött och tråkig..

Ha en bra dag i solen:)

Kram

RSS 2.0