Jobb, jobb..

Ska snart åka och jobba så jag tänkte att jag skulle skriva några rader innan dess, men så kom jag precis på att jag måste tanka bilen också..
Provet gick i alla fall bra igår och jag tvivlar inte på att det är godkänt, men mina krav är lite högre än så och de är därför jag tycker det är så jobbigt. G är typ IG för mig själv, minst VG ska jag ha. Jag vet att jag egentligen borde vara nöjd med G men tyvärr kan jag inte känna mig nöjd med det. Sedan när jag börjar läsa till sjuksköterska så hoppas jag att jag ska kunna släppa lite på kraven och vara nöjd så länge jag är godkänd då resultatet av utbildningen är att man får papper på att man är sjuksköterska, och där står det ju inte om jag hade alla MVG eller om jag bara var godkänd i alla ämnen, bara man klarar det lixom.
Hoppas i alla fall att vi får tillbaka proven redan imorgon, man kan ju hoppas att läraren inte har något liv och sitter och rättar allt på sina kvällar och nätter:P

Tanka bilen var det:) Denna veckan har vi ändrat schemat så nu jobbar jag bara mellan halv 10 och 3. Det är skönt men det blir ju lite mindre pengar. På sätt och vis är jag ändå nöjd med det eftersom att vi inte har så mycket att göra på jobbet.. KOM OCH FIKA!

Kramar Sandra

Vilken dag!

Så fint väder det är idag, jätteskönt:)
De håller på att lägga om taket på huset just nu så klockan 7 i morse vaknade man av massa hammarslag och kastande av takpannor.  Stoppade i öronproppar som jag laddat med vid sängen och sov lite halvt tills halv 9. Sedan gick jag upp och tog kameran med mig ut på en promenad. Och nu sitter man här och lyssnar på de där jäkla gubbarna som väsnas på taket..
två timmar ska jag ha prov i Naturkunskap, jag vill inte. Det känns inte som att jag kan det. Det har känts bra på lektionerna men när man ska göra det själv så känns det inte lika bra. Jag måste plugga mer. Jag skriver mer ikväll när jag kommit hem efter jobbet, om inte provet har gått allt för dåligt vill säga..

Kram Sandra

Var ska vi sova inatt?

Det blir till att sova ensam inatt också, inte för att jag sov så mycket denna natten men det är ändå så annorlunda att sova ensam. Jag hatar det.. Det är svårt att somna och om man vaknar någon gång mitt i natten så känner man sig så ensam... Mattias var i alla fall här och åt, sedan var han tvungen att åka eftersom att det kommer folk och ska titta på hans lägenhet imorgon så då kände han att den behövde städas.
Jag som hade sett fram emot att kolla på Tv ihop och sedan gå och lägga oss tillsammans, men det får vänta till imorgon.

Imorgon är det Naturkunskaps prov som gäller. Usch, vet verkligen inte hur det kommer att gå men jag hoppas på det bästa. Känner mig verkligen såå omotiverad. Men jag tror inte att det beror på själva provet utan mer på jobbet. Jag tycker att jag mår dåligt och bara vill gråta hela tiden. Visst är jag glad ibland men det känns bara som att man hela tiden har en klump inombords. Visst, det är inget dåligt jobb, det är det inte. Men nu har Sara slutat och jag tyckte att vi fungerade så bra och hon gjorde det roligare att gå dit. Och sedan har vi inte så mycket att göra, så större delen av tiden står man bara och väntar på att det ska komma folk. Jag känner inte riktigt att jag får ut så mycket av det. Äsch, ni ska inte behöva ta del av mitt depp. Är bara i en lite jobbig period och det mesta bara suger.
Hoppas att ni mår bra och tar vara på varandra.

Kram Sandra

Åh popcorn, vad gott! Åh popcorn, vad gott!

Sitter här, ensam hemma och käkar popcorn, så gott det är ibland. Speciellt när man börjar bli lite sådär småhungrig.
Har inte fått gjort särskilt mycket idag. Kom hem efter en regnig bilfärd vid halv 6 och somnade nästan med en gång. Sedan vaknade jag vid 11 och gick upp för att göra något vettigt istället, och nu fyra timmar senare sitter jag fortfarande här. Har inte fått gjort något direkt vettigt. Ringde ett samtal och beställde lite mackor och sallader till jobbet. Sedan skulle jag skriva lite Cv och skicka iväg då jag vill ha ett nytt jobb, men kom inte så långt med det heller. Tycker inte att det jag skriver blir bra så jag tänkte vänta tills Mattias kommer hit istället så att han kan hjälpa mig. Det är synd bara att det är så jäkla svårt att få jobb, sedan har jag ju faktiskt ett så helt körd är jag ju inte, men jag vill hitta på något nytt innan man börjar plugga igen.

Blev verkligen sugen på att åka iväg på lång-resa när jag lämnade av mostrarna på Landvetter i natt, men när ska jag få tid med det. Nu till våren, om man kommer in, så ska jag börja plugga i tre år. Knappast så att man har varken tid eller pengar till att sticka iväg en månad då. Och när man väl är färdig med utbildning då ska man börja jobba, sedan ska man ju ha barn också. Äsch, jag får resa sedan, när 40 års krisen börjar komma. För mig är faktiskt familj och barn viktigare än resor, jag skulle kunna skaffa barn nu, bums, men samtidigt så vet jag hur viktigt det är att man utbildar sig och har möjlighet till jobb innan man kastar sig in i något. Men jag längtar verkligen till den dagen, varför skulle jag annars läsa alla dessa mamma bloggar och längta efter att jag också ska få uppleva de dom gör. Det är så häftigt och jag kan inte tänka mig något bättre, det måste vara meningen med livet.
Mattias, du behöver inte oroa dig när du läser detta, våran tid kommer;) Önskar bara att den kom nu..

Ne, lång-resorna kan vänta. Först ska vi åka till London och ha det skönt:) Om ni har tips på vad man ska se när man är där så skriv till mig:)


Hatar alla ekorrar i London, de är så närgånga. Ser ni inte att denna har mord i blicken? Efter att jag tog fotot så gick vi fort därifrån...


Kramar från en barn- och London-längtande Sandra:P



Om några timmar sitter jag i en bil påväg till Landvetter...

Men inte fasen ska jag åka någonstans:P Jag ska bara skjutsa mina mostrar som ska flyga till USA och vara borta i en månad.. Inte alls avundsjuk, nej nej. Usch, om man själv ska någonstans och går upp vid den tiden så tycker jag inte att det är någon fara och det tror jag inte att jag kommer tycka nu heller till en början. Men sedan när man ska sitta i bilen ensam och åka hem igen, då kommer noh hjärnan att fatta att "hey, ska inte jag åka någonstans?" Runt klockan sex kommer jag i alla fall att vara hemma i sängen igen, det ska bli skönt.

Idag har man varit duktig och jobbat lite, så att jag ska kunna vara ledig och vara hemma och sova imorgon. Men man var inte så sugen på att gå upp imorse när man ligger brevid världens mysigaste som kramas och håller om en....
Igår tog vi en tripp till Göteborg för att kolla på hockey, Frölunda-Timrå, och kolla lite inne på Nordstan. Jag ville ha nya stövlar och en jacka men hittade inget som passade, man blir bara trött av värmen och allt folk, det är då man inser hur lagom Varberg faktiskt är:P

Kan undra vad man ska äta ikväll. Mamma och pappa ska äta kräftor och sedan till efterätt blir det tårtbakelse som jag fick med mig hem från jobbet:)
Jag själv har precis tryckt i mig en halv påse mandlar och känner att det kanske räcker med mackor till kvällsmat..

Vi hörs!

Kram Sandra

Kan det inte bli den 1 December nu?!

Fast först får det gärna bli november så att jag och älskling kan åka till London och ha det mysigt. Sedan kommer vi hem och då är det inte så länge kvar tills vi blir sambo:) Idag är det 50 dagar kvar tills vi åker till stora staden.
Nu när allt är bestämmt så vill man bara börja köpa inredning och grejer. Jag har hittat ett häftigt köksbord som jag vill ha, väldigt praktiskt, men tycker det är liiite dyrt då det kosta 1795kr. Hittade ett begagnat på blocket men jag var tyvärr för sent ute, men vi får hoppas att det är någon mer som vill sälja innan december.

Här är det. Tycker det är så smidigt, speciellt när man ska bo två pers på 38 kvadrat. Antingen kan man ha det såhär mot väggen och ställa någon fin ljusstake på, eller så fäller man upp ena sidan och om man har skit mycket läxor så kan man fälla upp båda sidorna så man får plats med allt. Eller när mamma och pappa kommer och hälsar på, då är det bra om man inte behöver sitta i sägen:P Hehe, ne så illa ska det nog inte vara.
Jaja, nog med lägenhets-snack för denna gången.
Men har inget annat kul att skriva så då får det vara, trött på det mesta just för tillfället. Antar att det är höst-deppet som börjar smyga sig på. Det börjar bli mörkt och trist ute på kvällarna.

Kram Sandra

I love tradera!

I fredags satt jag och kollade på http://www.vinylahem.se/ om jag kunde hitta något fint till nya lägenheten. Där hade de även lagt upp auktioner på Tradera och jag bara älskar det!



Hittade denna som jag tänkte köpa för 89kr på hemsidan men sedan hade de den som auktion på Tradera för 39 så jag la självklart ett bud:) Tycker att det är en kul detalj att ha på en vanlig tråkig dörr. Vill även köpa någon av deras fina väggtexter men väntar med det tills vi väl har flyttat in. I alla fall, åter till tradera, vilken kick. Det var ju asspännande att sitta där och vänta på auktionen skulle vara slut och hoppas att ingen skulle buda över i sista minuten, jag satt här och hoppade. Jag kan verkligen förstå att folk kan bli beroende av det där. Ska nog allt få sålt och köpt lite grejer innan vi flyttar:P

Annars händer det inget kul i mitt liv. På lördag är det fest hos Veronica, och det ser vi verkligen fram imot:)
Klippte ju mig förresten idag, så nu är det kort, mörkt med en blond slinga. Känns verkligen ovanligt att inte kunna sätta upp håret i toffs längre, kommer verkligen kännas kostigt när man tvättar och borstar håret imorgon. Men jag är i alla fall väldigt nöjd!

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol med Mattias. Sjung lugnt!

Kram Sandra

Flytt den 1 December

Var ju och kollade på lägenheten idag och den var supermysig. Ganska liten men också väldigt fräch och sedan får vi ju balkong, vilket Mattias inte har i sin nuvarande lägenhet. Det som är jobbigt är att det är ganska lång tid kvar och det kliar så illa i mina fingrar. Har suttit och kollat på ikeas hemsida på lite olika möbler och lösningar de har för att inreda på små ytor. Imorgon ska jag åka hem igen och gå igenom mina "flytta hemifrån" lådor och kolla över lite vad jag har och vad jag vill ha med mig. Tyvärr var där inget riktigt förråd till lägenheten så vi måste se till att dra ner på lådor och saker som bara skräpar ändå. Sedan så tror jag att jag har så snälla föräldrar att jag går förvara lite där:P

Har inte så mycket mer intressant att dela, har gått och dragit på mig en förkyldning så går runt och nyser hela tiden. Tyvärr så har vi inte någon som skulle kunna hjälpa till på jobbet på vardagarna om man skulle bli sjuk heller så det är bara att släpa sig dit. Inte för att det skulle vara intressant att veta men ändå, nu vet ni;)

Vi hörs av snart framöver igen:) Dela gärna med er om ni har några smarta ideér på hur man inreder en 1:a på 38 kvadrat.

Kram Sandra

Kolla på lägenhet imorgon.

Fick min lön i torsdags så på fredagen var jag tvungen att gå till gina för att slösa lite, vilket jag fick gjort. På lördagen sedan åkte jag och Mattias till Gekås och där fick vi spenderat lite till. Ångrade nästan att man åkte dit eftersom att där var så jäkla mycket folk. Men liteonödig skit, ett laptopskin och en spikmatta fick jag i alla fall köpt. På kvällen sedan åkte jag till Sofie och hade det lite mys med film och god mat som hon lagade:)

Imorgon ska jag och Mattias och kolla på lägenheten, ska bli kul! Vaktmästaren sa att de var riktigt fina och de är inte så gamla, byggda 2000. Så nu får vi hoppas att vi blir nöjda;)

Har inget intressant att skriva, kollar på Vingar av glas samtidigt. Riktigt bra gammal goding.

Lev livet!

Kram Sandra

Lägenhet!

Tänkte bara skriva lite snabbt innan man ska gå och lägga sig. Vi fick lägenheten! Så i december blir det troligtvis till att flytta hemifrån:)

Kul dag som väntar imorgon. Ska och hämta Bella vid 9 och så ska vi åka in till Friskis och Svettis och träna lite efter det tänkte vi gå på stan en stund sedan är det jobb som väntar. Efter stängning imorgon ska vi ha Kickoff, äta lite gott och så. Visseligen ska vi vara kvar på jobbet, men ändå:P







Sov så gott och dröm sött

Kram Sandra

I väntan på svar..

Vi har sökt en lägenhet i Falkenberg, och just nu så håller ansökningarna på att behandlas så förhoppningsvis får vi veta hur det gått inom en snar framtid. Jag kan inte fatta, om vi får denna lägenheten så innebär det att vi kommer att bo ihop innan detta året är slut, helt underbart. Jag vet att jag skrivit om hur osäker jag vart och att jag inte vet om jag är beredd men jag känner mig redo och jag har pratat med mina föräldrar om det och jag vet att de tycker det är okej. Man kan ju alltid komma och hälsa på:) Förhoppningsvis så får mitt rum vara kvar ett tag så jag kan komma hit och sova över om Mattias skulle få för sig att jobba natt eller så;)
Jag har tyckt att det är jobbigt att inte få vara med Mattias redan från början men jag tycker nästan att det bara blir värre, jag vill dela all min tid med honom, jag vill veta att oavsett vad man gör på dagen eller hur jobbigt man tycker allt är så vet man ändå att man får somna brevid den man älskar.

Idag hade portugiserna som intervjuade mig varit inne på jobbet och fotografen lämnade sitt visitkort och sa att jag skulle maila honom så skulle han skicka över grejerna, eller så kunde jag skicka ett sms (hade han sagt och blinkat) Män i 30-40 års åldern, nja, vet inte om det är något för mig:P Snarare en kille i snart 23års åldern, perfekt;) Får väl i alla fall ta och skicka iväg ett mail till honom...

Sitter just nu och kollar på Bachelorette, är lite off, det är såå spännande. Idag ska hon välja vem hon vill gifta sig med och jag hatar att det är så svårt att veta vem hon ska välja. Oftast när man kollar på såna här program så skaffar man sig en favorit som man vill ska bli den som får bli lycklig men nu är det verkligen svårt, de verkar vara så bra båda två. Men inom en kvart så vet vi svaret, ska fortsätta kolla nu.








Ha en fortsatt skön kväll:)

Kram Sandra

RSS 2.0