Ökat antal läsare..

Sedan behöver jag ju inte avslöja vilka mängder människor vi pratar om, men ändå;) Fler läsare än Mattias är bra.... Så nu vill man ju inte göra er besvikna..
Hela denna dagen har spenderats på mitt nya jobb, en glassbar (eller vad man ska kalla det), som öppnar imorgon:) Vi var där vid nio idag för att få lite utbildning på kaffe maskinen och de olika glassarna. Trodde att jag kanske skulle vart hemma några timmar senare, men 9 timmar är väl några va? Trodde verkligen inte att vi skulle hålla på så länge, men där var långt ifrån klart för öppning imorgon vid 11. Sällskapet var däremot underbart, så tiden gick fort. Vi är 6 stycken tjejer som ska jobba där och chefen:) Tror att detta kommer bli toppen. Imorgon ska jag till mitt andra jobb mellan 11-14 sedan drar jag direkt vidare in till det nya och stannar där till 22. Så är du i varberg, kom förbi och ta en glass.
Kvällen blev inte riktigt som förväntad, Mattias skulle kommit hit men tyckte att han kunde hitta på något annat, så var det med de. Tror att ni kan se bitterheten i denna mening, och jag behöver inte säga något mer än så...
Var även hos min moster idag och hämtade bilderna som hon tog på studenten, har inte hunnit kolla på de än men jag tror att de är skit bra.
Ne, jag vill kolla på dem nu. Ha en skön kväll i sommarvärmen:)

Kram

Man bara velar hela tiden...

Man vill hela tiden så mycket med framtiden att jag tror att man lätt kan glömma av nuet istället.
Jag vill leva i min framtid nu, jag vill bo med min pojkvän, jag vill ha barn, men också en utbildning och ett bra jobb..
Jag tänker läsa till sjuksköterska i 3 år innan jag skaffar barn, men ändå så tänker man tanken, varför ska jag vänta? På tre år kan ju vad som helst hända, tänk att aldrig få chans att uppleva en graviditet och att få hålla sitt egna barn, som man själv har skapat med den man älskar. Kan det finnas något som är viktigare än de?
Jag vill inget hellre än att flytta ihop med min pojkvän och jag älskar honom mer än allt. Jag tror också att det är vi, att han är den rätte.
Men ändå så känner jag mig på något vis inte redo, jag är ju bara ett barn på 19 år(eller är jag vuxen nu?), mamma och pappa då?
Så tänker jag nu. För två timmar sen när de kom hem och började tjata på att man inte fixat maten och inte gjort något vettigt under dagen så ville man inget hellre än att komma härifrån. Ena sekunden känner jag mig redo och jag vill inget hellre, men nästa sekund blir det så verkligt, det var ju fasen inte längesen jag började i F-klassen, sex år gammal.
Vad är det jag vill egentligen? Går tiden för fort? Eller går den inte tillräckligt fort? Varför kan jag inte bara va, just nu, inte förr och inte i framiden.

Detta inläget blev rörigt, med rörigt är det perfekta ordet för hur det känns i mitt huvud...

Midsommar

Imorgon är det midsommar, och jag hoppas verkligen att det för en gångs skull inte behöver regna på denna dag. Just nu så regnar det faktiskt inte, med det blåser en himla massa och det är ju inte heller nått vidare väder att sitta ute och grilla och ha det mys i. Förra årets midsommar förlovade jag och Mattias oss, så dagen spenderades hemma med familjerna. Detta året tänkte vi grilla med ett gäng kompisar, jag hoppas verkligen att det blir bra och trevligt. 
Vet egentligen vad jag ska skriva idag... Inget speciellt har hänt, har bara allmänt tråkigt. Men nästa vecka drar det igång med lite mer jobb:) Ska även på utbilning för att lära mig mer om glassförsäljning. 

Om vi inte ses eller hörs innan fredag så ha en riktigt bra Midsommar:)

Kramar! 

Baka bröd

Mattias är och kollar på fotboll, så här sitter jag ensam i hans lägenhet. Har precis bakat lite bröd så här luktar väldigt gott inne:) Får säga att det ser gott ut det där brödet, bara vänta och hoppas att det inte är degigt innuti sen när man väl ska äta.
Håller på att tina kyckling, tänkte ha maten klar när han kommer hem. Idag blir det stekt kyckling och färdigköpt potatisgratäng. Den är så himla god den gratängen! Bara hoppas att jag lyckas med tillagningen, jag har en förmåga att bränna saker... Fast bröden klarade ju sig så jag kanske har en bra dag idag:P Det brukar annars vara Mattias som lagar maten, men idag ska jag göra ett försök, som sagt.
Glömde skriva innan att jag även köpte Twilight på gekås igår, jag ÄLSKAR den! Böckerna också för den delen, man kunde ju knappt lägga dem ifrån sig. Nu när man läst ut alla böckerna så tänkte jag läsa dem på engelska också, bara för skojs skull. Var inne på biblioteket i förra veckan och bad dem ställa mig i kö på den, de skulle dröja ett tag för det var 2 eller 3 personer före mig. Får nöja mig med filmen fram tills dess, kanske läsa böckerna på svenska igen. Längtar till premiären av den andra filmen som är i november! Den ska jag på!

Här har vi alla ingrediensrena till detta avancerade bröd:P

Resultatet

Gekås

Fick aldrig skrivit något igår, Mattias tyckte att jag skulle låta bli att skriva varje dag eftersom att jag lär bli beroende då. Men än så länge så ser jag inte det som ett problem. Jag tycker faktiskt att det är skönt att få skriva lite då och då, lite som alla dagböcker man hade när man var yngre. Skillnaden är bara att här kan folk läsa vad man har att berätta, för oftast så vill man ha något sagt även om man skriver det i en dagbok som är låst.
Igår åkte vi i alla fall till gekås efter att ha tagit en låång sovmorgon. Fick köpt ett par fina byxor för ovanlighetens skull. Kul när man kan hitta något som ser bra ut och inte kostar en förmögenhet, man är ju trots allt bara en fattig student.
Mattias köpte även ett, om jag får säga det själv, riktigt snyggt draperi som nu hänger in till sovrummet så att man inte ska få solen i ögonen på morgonen. Egentligen är det ett par gardiner men det blev faktiskt mycket bättre än det vanliga svarta lakanet som hängde där innan. Herregud, vad skulle han gjort utan mig. Visseligen så är det han själv som har hittat och köpt de flesta sakerna men frågan är om han ens hade brytt sig om att slänga ut den bruna gamla skinn soffan eller köpt ett par stolar till köksbordet så man slipper sitta i soffan och äta, om han inte hade träffat mig? Jag är i alla fall nöjd med hur han har fixat det här nu. Fast det är klart att jag hade älskat honom även om han skulle behållt den gamla soffan;)

Tycker allt att det är riktigt snyggt:)

Student!

Då är man hemma efter kvällens festande hemma hos Amanda, som för övrigt alltid tar på sig att ha festerna, vilket vi tackar för:) Åkte hem vid 12, kände att det är bra att avbryta när det är som bäst.
Under gårdagen firades det hela tiden. Var och åt middag med klassen efter det samlades alla studenter i sparbankshallen för lite mingel och sedan springa ut vid 16.. Precis när vi ställde oss på flaket så började det givetvis att regna, och inte lite heller. Sedan dess har det regnat konstant tills nu ikväll.
Kände inte något behov av att åka in till stan igår kväll så jag stannade hemma med släkten och hjälpte sedan till med städandet. Regnet gjorde verkligen att man kände sig omotiverad till att festa. Men jag är helnöjd med dagen ändå.
Jag vet att alla säger att det är studenten och "du gör bara detta en gång i livet" men jag känner inte för att supa och bli full. Jag har aldrig i mitt liv varit sådan, så varför skulle jag bli det nu? Så länge man inte ångrar något så är det ändå okej, tycker i alla fall jag. Jag kan inte tänka mig att jag sitter om några år och tänker tillbaka på min student och ångrar att jag inte drack mer eller var ute och festade mera.
Nu börjar det bli dags att dra sig i sängs, Mattias har redan somnat, och det ser inte helt fel ut faktiskt...





God Natt gott folk!

Grey´s

Då sitter man här igen och Grey´s går på TV:n här brevid. Vilken bra serie säger jag bara!
Eftermiddagen har man spenderat med att klä flak och grillat hos en i klassen, myys var det:)
Nu när jag kom hem tänkte jag göra ett försök med att måla mina naglar med en en fin liten vit kant. Vit kant-ja, fint- inte ett dugg. Snett och vinnt, men jag orkar bara inte göra om det nu. Det får vara så, man behöver inte kolla på så nära håll, för långt bort ser det helt okej ut faktiskt:P
Snart borde man även gå och lägga sig, ska upp vid halv 7 för att sätta i löshåret och göra mig färdig. Vid halv 9 bär det av in till stan där vi ska äta frukost hos en i klassen, halv 12 ska vi fotograferas, 12 äter vi och sedan vid 4 springer vi ut! Det är ju helt sjukt att man har gått i skolan i 13 år, det var fasen inte längesedan man började i F-klassen..

Vad hände nu? Dog just Izzie och George? Herregud. Jaha nu måste man vänta till nästa vecka för att veta hur det går. Grey´s är absolut den bästa serien som går just nu!

Ne du, sängen väntar. Sov så gott:D

Jag och en blogg?

Kommer detta verkligen att fungera? Känner just nu att jag inte fattar någonting, men ändå så känns det som en kul grej att göra. Skönt att bara kunna sätta sig här och skriva om allt och inget och veta att det kanske är någon där som läser vad jag känner. Jag ger detta ett försök i alla fall.
Så, vad ska man skriva i sitt allra första inlägg? Om studenten kanske...
Imorgon är det dax, och jag är så jäkla nervös. Har knappt ätit någon frukost och väntar bara på att tiden ska gå, de är nästan så att man vill att det bara ska vara över, men samtidigt så vet jag att när det väl är över så kommer jag tänka tvärtom. Just nu när man tittar ut så blir man inte särskilt sugen på att springa ut och åka lastbilsflak och allt vad det innebär med student. Regn, grått och trist. Vi får verkligen hoppas att det blir uppehåll imorgon, gärna runt 16 tiden.
Om 2 timmar ska man åka iväg och klä flaket och det är jag som står för musiken, jag hoppas verkligen att allt kommer att fungera som det ska... Annars är det ju jag som kommer få ta all skit. Bara för att en del inte kan vara tacksamma för att man försöker och att man dessutom fixar det gratis.
Var inne i stan igår för att fixa det sista inför studenten. Skulle även köpa en nalle till en kompis i en annan klass men jag kom fram till att det inte fanns några roliga nallar så då fick jag hitta på något eget istället. Det fick bli en stålmannen-anka som jag hängde i ett gul-blått snöre tillsammans med en visselpipa. Är faktiskt själv ganska nöjd med min idé;)
Nehe, mamma tyckte att jag skulle städa hela huset, får väl se hur det blir med det. Jag börjar nog med mitt egna rum...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0