Flygande kyckling

Idag har varit en väldigt lugn dag, bara varit hemma och tagit det lugnt. Fick gjort lite plugg men kanske inte så mycket som jag borde ha gjort. Är inne i en lite jobbig period just nu, fast det var värre förra veckan. Allting har bara varit jobbigt och jag känner mig stressad allt som oftast.
Just nu är vi ute på praktik och under tiden ska vi skriva ett arbete och jag tror det är detta som hänger över mig. Förstår inte varför man ska hålla på med massa annat när man är ute på praktik, man lägger massa tid på skolarbete istället för att ta in det man lär sig på praktiken. Det är helt enkelt något vi får klaga på under utvärderingen sedan. Det kommer ju inte gå att komma undan ändå för det är så det ska vara och så det alltid har varit... Men det finns ingen i min klass som gillar detta upplägget.
Jaja, praktiken på ortopeden 3B går i alla fall bra. Har stuckit några patienter och alla har överlevt detta så jag är nöjd. Imorgon ska jag prata med min handledare om man inte skulle kunna få testa på att vara på lite andra ställen också, typ lab, röntgen eller ortopedmottagningen, det hade varit lite roligt.

Angående den flygande kycklingen så var det vad som serverades till middag idag och jag är fortfarande super mätt. Jag läser en blogg som heter http://studentkrubb.se och där kan man hitta lite olika goda recept. Vi har testat på några nya saker härifrån och idag använde jag mig av detta recept, http://studentkrubb.se/?p=1450, när vi gjorde Flygande Jakob. Såå gott det är! Och enkelt. Två matlådor blev det av det hela också, perfekt.


Bjuder på en höstbild tagen vid Vallarna..

Ha en fortsatt bra onsdag, Bonde söker fru på tv ikväll! :P


RSS 2.0