Bröllop

Igår hade vi tentan, nu ska man bara vänta tre veckor innan man vet hur det gick. För att bli godkänd måste man få 111 utav 158 poäng, och man kan verkligen inte ens känna hur det gick. Alla har svarat olika och man blev bara mer nervös ju fler i klassen man pratade med.
Efter tentan var vi i alla fall och bowlade vilket var skitkul! Efter det blev det mat i bowlinghallen, fläskfilen var underbart god.
Hann självklart med lite tröst-shopping på Gina innan bowlingen också, ett linne och en tunika fick mig på bättre humör. Det är mycket roligare att shoppa när man har presentkort och inte behöver känna sig så fattig efter.

Angående rubriken:) Idag ska jag på bröllop, mammas kusin ska gifta sig. De ska på festen efteråt så jag hänger på till kyrkan, ett bröllop vill man ju inte missa. Dock är det väldigt mycket regn ute idag. Självklart är ju dagen lika underbar ändå och man kan ju inte styras utav vädret. Men en liten besvikelse skulle man nog få när man vaknar på morgonen, speciellt när det har varit en sådan underbar vecka. Jag håller i alla fall en tumme att det kommer lätta:)
Nu väntar frukost och sedan göra mig iordning för att hämta mamma och pappa.

Ha en underbar dag!


Så underbart!

Jag kan inte riktigt beskriva det jag känner. Mer än att plugget känns ganska ointressant just nu men samtidigt mer motiverade för hur ska jag annars kunna behålla mitt jobb på BB!!!!
Ja ni läste rätt, jag, Sandra Dahlberg, en vanlig liten student har fått sommarjobb på detta underbara ställe!
Jag sitter här nu och har precis torkat tårarna och försöker pricka rätt på tangentbordet med mina skakiga fingrar. Jag tror inte att det är sant, men det är det.

Jag börjar direkt efter skolan slutat i vecka 23 och ska vara där ända till vecka 32, 80%. Såååå underbart, härligt, fantastiskt!

Ja ni märker ju själva hur förvirrat detta inlägget blev men tänkte bara berätta;)


Snöis

Nu kan vi väl i alla fall säga att vintern är över? Det tycker i alla fall min vän Snöis....
Minns ni denna ståtliga karl? (4/2)


Sedan kom det lite mer snö, 20/2.


Den 27/2 drabbades han tyvärr av någon slags huvudskada, eller någon slags krympning. Han glädjer sig i alla fall av att ögonen fortfarande har sin funktion, trots att de glidit ned till halsen, tillsammans med näsan tror jag det är...


Tyvärr drabbades han runt den 2/3 av hypertermi (=överhettning) Vilket tyvärr leder till döden..


Jag satt hos honom de sista timmarna:P
Man får ta vara på den lilla eftermiddagssolen vi har här på balkongen så här satt jag intryckt i hörnet för att lapa i mig ljus;)
När solen försvann tog jag även bort det där julpyntet ni kan skymta, bättre sent än aldrig;)


Tenta

Det känns som att jag borde plugga mer än vad jag gör.. Det känns som att inget av det jag läst idag vill stanna kvar, men jag har i alla fall läst. Såg även att en i klassen använt sig av mind mapping så det testar jag också och hoppas att jag ska lära mig lagarna på det viset.
Imorgon ska jag i alla fall träffa Lina på biblioteket och förhoppningsvis kan vi komma fram till något vettigt tillsammans.

Sedan jag skrev senast har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än att plugga.. Eller jo, det är klart.
Jag har varit på klassfest och träffat den gamla klassen från gymnasiet, inte så mycket speciellt med det. För att citera Sofie; "Det känns som att vi bara varit hemma och bytt kläder".
Det var precis så det kändes, det märktes knappt att vi inte setts sedan i juni, allt var som vanligt. Men självklart var det roligt att höra vad folk gjorde nuförtiden:)

Jag har även fyllt 20 och haft mitt kalas ihop med lillebror som fyllde 17. Fick många fina saker kan jag tala om!
Här har ni det mesta samlat;

Fick även en Medicinsk Termologi-bok av min kära bror och en symaskin av mor och far:)

Jag antar att jag borde läsa lite nu innan jag ska gå och lägga mig också. Första tentan på fredag. 10 veckors fakta som ska ner på papper. Upp till bevis:P


RSS 2.0