Mycket händelserik dag..

Måste bara börja med att säga att blogg.se är irriterande långsamt just för tillfället, och det är lite jobbigt faktiskt. Jaja, här sitter jag i alla fall med en kopp "Varma kopppen" med smak av blåbär och hallon och lyssnar på soundtracket till Twiliht. Mycket tjat om Twilight nu, jag vet, men ibland går man in i såna "Twilight perioder";)

Som sagt, händelserik dag, eller egentligen inte. Det enda händelserika som hände idag var att jag blev intervjuad av en medborgare från Portugal, portugis med andra ord. Och inte för vilken tidning som helst utan en om sport, tror att den hette Bollen om man skulle översatt det.
Ni som känner mig vet hur komiskt det är, jag-sport- haha. Ojojoj. Men jag varnade honom faktiskt innan att jag inte visste någonting om sport, men han ville ha med mig ändå:P
Han frågade lite frågor om vädret här i Sverige då han tyckte det var konstigt att behöva använda jacka redan. Sedan frågade han vem jag tyckte var bäst av Ronaldo och Zlatan, hehe, som att jag skulle veta vem som är bäst fotbollsspelare men mitt svar fick bli- "I guess I have to say Zlatan because he´s from Sweden". 
Jag tror att Portugals sprortnördar kommer bli roade av mina svar, tyckte mest att jag svarade "no" och "I don´t know".
Sedan skulle det även ta lite bilder. Jag fick sitta i en av våra sackosäckar och vila armen lite snyggt över en kudde klädd i min fula jobb tröja och uppsatt hår. Så det var ingen liten profilbild som Hallands Nyheter brukar ta till sina "Dagens fråga" utan det var en hel-bild, ah mina rosa crocs hade jag ju också, hoppas de klipper bort fötterna (och huvudet).

Hade tänkt att lägga upp lite bilder idag också men eftersom att allt går så fruktansvärt långsamt så får det vänta.
Skön måndags-kväll på er!

Kram Sandra

Ännu en helg som bara flög förbi..

Ja jisses vad fort tiden går på helgerna. Vi hoppade fredagens fest och gick på bio istället, den nya Beck filmen - i stormens öga. Riktigt bra film och det är alltid lika kul att få återse grannen eller höra alla Gundvald´s kommentarer. Innan bion skulle vi gå och äta någonting gott men det slutade med att vi stannade på jobbet efter att jag stängt och städat och käkade där istället:P
Lördagen var mest lugn, var i stan en vända och sedan fick jag även tvättat min bil. En stor del av dagen gick åt till att ligga i sängen med varsin bok och läsa, vi läser lika intressanta böcker båda två så då är det svårt att slita sig:P
Mattias lagade även god mat, vilket han alltid gör. Jag vet att han skriver att "inte alltid man lyckas med maten, men idag var en bra dag", men sanningen är att han alltid lyckas och det är alltid han som lagar maten. Jag själv ska helst inte vara i ett kök, det slutar bara med att maten är överkokt eller överstekt.

Nu är man i alla fall hemma hos familjen igen, och har precis kollat på Twilight. Jag blir så sugen på att se filmen när man läser boken. Tänkte även kolla på ett avsnitt av True Blood på svt.se innan jag somnar, har hört att den serien ska vara riktigt bra, så det blir mycket vampyrer idag. Imorgon är det jobb som väntar, likaså alla de andra dagarna, men på fredag då ska vi ha kick-off på kvällen, vad nu detta kan tänkas innebära. Förhoppningsvis ett bra avslut på jobb-veckan.

Natten ska spenderas ensam, utan någon brevid sig och utan någon annans andetag att somna till, inte så att jag brukar sova med olika varje natt, någon annans andetag är Mattias andetag:P
Men å andra sidan så sover jag nog säkrare här hemma då de tre senaste nätterna där Mattias bor har innefattat misshandel och skottlossningar, visseligen på det andra området men ändå. Det är helt sjukt. Jag kommer i alla fall aldrig att gå ut när det är mörkt ute där i fortsättningen, och jag vill verkligen inte att Mattias ska göra det heller. Jag hoppas verkligen att vi får lägenheten vi sökt, i Falkenberg, men på ett lite mindre händelserikt område om man säger så.

Lite bilder från Luxemburg och Danmark...


På Western Camp i Danmark



"Jag är ett sött litet regnmoln"


Sov så gott!

Kram Sandra

Löshår

Idag tänkte jag göra mig lite extra fin, det är ju fredag. Mitt löshår har hängt i mitt fönster (jag vet att det låter konstigt att det hängt där men det är det enda stället där de kan hänga rakt.) i alla fall, där har det hängt sedan balen i juni. Jag skulle använt det på studenten och jag hade i det och allt men innan jag skulle åka kom jag fram till att jag såg bäst ut som jag gör, med mitt korta, tunna hår. Men ibland vill man ju bara känna sig lite speciell och jag älskar att ha långt hår.
Jag tänkte att jag skulle göra mig färdig i tid så att jag hinner men nu visar det sig att jag är färdig alldeles för tidigt, ska inte åka förrän om 1½ timma. Såå synd, då får jag tid till att läsa istället:P 
Det första kapitlet i Twilight, på engelska, gick ganska långsamt och jag skrev upp typ var och varannat ord så att jag kan kolla upp vad de betyder och faktiskt lära mig något under tiden. Men nu när man har läst ett tag så flyter det på väldigt bra, och visst, jag förstår inte alla ord men antigen så fattar man i samanhanget eller så kollar man upp det. 

Om en stund är det som sagt jobb som väntar och efter det ska jag till Mattias så får vi se hur vi spenderar kvällen om det blir utgång eller inte.
Oavsett vad så får jag vara med min älskling.


Här är jag och mitt hår:P                                                               

Och här är jag och Danny D. Duck

Ha en bra fredag alla där ute:)

Kram Sandra

Välkommen Älskling;)

Då satt man här igen, försöker komma på vad älsklingen har sagt att han önskar sig när han fyller. Man säger alltid en massa saker som man vill ha men när födelsedagen eller julafton närmar sig så vet man aldrig vad man vill ha. Har faktiskt redan nu börjat med en önskelista till julen på mobilen. Det är bra att alltid ha den med sig för man vet aldrig när man kommer på något bra.

Mattias skaffade en blogg idag, efter att jag har tjatat på honom ett tag. Men nu är frågan om jag verkligen vill tipsa om den då han skriver mycket bättre än vad jag gör, vill ju inte förlora de få läsare jag har;) http://themeaningofsoul.blogg.se
Där är den i alla fall, jag älskar dig Mattias. Som ni kan läsa där så har Mattias, eller vi, precis sökt en lägenhet i falkenberg som vi verkligen hoppas på att få:) Vi tänkte först föröka få en lägenhet i Tvååker, så att jag kan ha nära till skolan och Mattias till jobbet. Men denna lägenheten låg på cykel avstånd från stationen och det tar bara en kvart att åka tåg till Varberg, så jag tror att det skulle bli perfekt. Hoppas verkligen att vi får den.

Jag har varit alldeles för dålig på att läsa nu den senaste veckan så nu ska jag lägga mig och läsa något kapitel eller två:)


Jag, älsklingen och min student-tårta på, tro det eller ej, studenten!



Massa god natt kramar från Sandra

Tävling...

Jag är med i en tävling på http://perspektiw.blogg.se/ . Vinnaren slumpas fram och alla kan vara med! Priset är detta nagelvårds-kit.




Gymnasiet

Idag börjar skolan för de flesta häromkring, och jag sitter här hemma och kan inte fatta att det är tre år sedan jag satt där i Aulan och var nervös.. Idag har min lillebror gått igenom samma sak:P Just nu sitter de väl i ett klassrum och lär känna varandra. Det ska bli roligt att höra hur han har haft det sedan. Men jag kan verkligen inte förstå hur tre år gick så jäkla fort, och att jag sitter här nu och ska iväg till jobbet. Även min lilla kusin Emelie börjar skolan idag, det var ju inte alls längesedan hon föddes.. Herregud vad man börjar bli gammal:P
Just nu försöker jag få tag på min lärare som jag ska ha i Naturkunskap och jag får olika nummer av varje person som jag kommer fram till, ingen av dem är alltså den som jag ska ha tag på. Sitter även och kollar runt om man kan hitta någon begagnad NaB bok att köpa då jag inte känner för att lägga 400 kr på en ny. Ingen som har en att sälja? Någon som råkat sno med sig en från gymnasiet (Naturkunskap B, Skriven av Henriksson?) ?
Jag får väl fortsätta med mitt ringande och hoppas att jag kommer fram snart..


Ha en bra dag alla!

Kram Sandra

Ännu en dag..

Igår var jag fruktansvärt omotiverad till allt och kände mig hänging, inte alls sugen på att jobba. Inte blir det så mycket bättre när chefen ringer en timme före stänging och säger att vi kanske inte kan ha öppet i höst.. Visst, jag förstår honom, till 100%, och jag hoppas att jag för komma tillbaka nästa sommar, men ändå, allt blev så jobbigt helt plötsligt. Nu måste jag kanske hitta ett nytt jobb. Jag säger kanske eftersom att han inte har bestämt än helt säkert, men det lutar åt stängning. I vilket fall som helst så är detta det bästa jobbet jag haft hittils och jag har trivts så bra med alla som jobbar där.
Så nu blir det i alla fall att jobba järnet tills sista augusti så får vi se vad som händer sedan. Mattias hade som förslag att jag kunde jobba på Torsåsen i Falkenberg, men aldirg i mitt liv att jag kommer att stycka en kyckling! Aldrig, då är jag hellre arbetslös och fattig.
Vi får hoppas på det bästa. Nu ska jag iväg och sälja glass som en tok, kom och köp!

Ha en bra fredag:)



Kram Sandra

Sola?

Här ställer man klockan på halv 9 för att alla sa att det skulle bli så himla varmt och skönt idag. Visst, det hade väl varit skönt om det inte hade blåst på jäkligt.
Vaknar vid halv 9 och ligger kvar och drar mig en stund sedan går jag ner för att gå ut på altanen och känna hur varmt det är. Herregud, fötterna lyfte från marken och jag fick krampaktigt hålla mig fast i dörren eftersom jag höll på att blåsa iväg (nästan så i alla fall). Går in och låser dörren igen, äter frukost och läser solo. Då har man gått upp tidigt i onödan och måste fördriva tiden fram tills man ska och jobba vid 2. Vilken jäkla tid att börja, det är visseligen jag som har gjort schemat men ändå. Förstör hela dagen när man ska iväg så, man hinner inte hitta på något vettigt varken innan eller efter..
 Det får bli till att läsa Twiliht istället, i sängen, under täcket och med ljudet blåsten utanför fönstret...

Kram Sandra 

Till London och tillbaka för 200 spänn..

Japp, det är så bra som det låter! Den 9 november åker jag och Mattias till London och kommer hem igen den 12.
Vi sökte lägenheten i London och fick veta att vi fick den idag, sedan skulle vi kolla på om priset på flygbiljetterna ändrats något på ryan air, och det hade de. Istället för 1300 för två biljetter tur och retur så kostade det nu 86 kronor, och sedan tillkom det en kostnad för att betala det hela med kort. Lägenheten sedan betalar vi 900 kronor för, så allt som allt så blir det en resa för 650 spänn/person. Inte illa får jag allt säg! Jag vill att det ska bli november nu på en gång.

Info:n idag gick bra och jag fick ett blankt schema, kändes väl lite som jag kunde levt utan den lilla info vi fick, men nu har man i alla fall gjort det. Efter det åkte jag ju som sagt till Bella, alltid lika mys att vara med henne. Gick en långpromenad och spelade yatzi:) Det är så skönt att bara kunna vara, man behöver inte göra något speciellt och man behöver inte ha något att prata om hela tiden, utan pinsama tystnader, man kan bara vara.

På eftermiddagen sedan när vi satt och åt så ringde de från biblioteket och sa att jag kunde komma och hämta min bok, Twillight på engelska:) Så nu har jag en massa läsning att se fram emot, plus att jag blir bäst på engelska:)


Bellas och deras ena kattunge i köksblommorna, somnade senare där:P

De var så söta, om de ändå kunde stanna där. Attans att inte Pippi´s krumilurpiller inte fungerar (jag vill aldrig bliva stur)

Pojkvännen ligger i sägen och läser SOLO, tror jag ska gå och göra honom sällskap..
Ha en fin kväll!

Kram Sandra

Det är en dag imorgon också..

Då satt man här igen... Imorgon börjar min termin på Komvux, vi ska bara ha lite info imorgon och få schema mm. Har faktiskt inte tänkt på det på hela dagen, men nu när jag satte mig här så såg jag mitt antagningsbesked och då kom nervositeten. Som att börja ettan på gymnasiet igen:P Nej, så illa är det faktiskt inte, då var jag nervös. Nu känns det riktigt lika illa, jag tror att det beror på att här är det så blandade åldrar. Det är inte bara en massa hemska 16 åringar, utan detta är vuxna människor. Jag vet inte varför det egentligen ska vara så stor skillnad, men det är det.
Det ska i alla fall bli roligt att få veta lite mer om hur det ska fungera och vad jag ska göra. Visst ångrar jag att jag inte lästa naturkunskap B på gymnasiet, men just då, när man skulle välja så kändes det bara som något svårt och onödigt. Det var innan jag visste vad jag ville bli. De som läste NaB på gymnasiet hade det väldigt slappt, många inställda lektioner och disskussioner. Detta som jag ska göra nu är nog något mer teoretiskt. Men jag tror ändå det är bra nu när jag bara har en sak att fokusera på. Jag har alltid varit den som längtar till skolan (inte hela sommarlovet men sista veckan:P ), inte för att skolan är kul men för att jag gillar ansvaret. Jag vill ha läxor och något att arbeta med. Det känns som att jag kommer klara kusren jättelätt och snabbt, hoppas att jag inte behöver bli besviken på mig själv. För det är ju bara mig själv som jag har att skylla nu när jag ska läsa flex.
Efter att jag vart på den här lilla info:n så ska jag till Bella som precis kommit hem från sin resa.  Ska bli kul att träffa henne igen:)
Ne, ska man orka med en sådan dag så får man nog ta och krypa ner i sängen snart..

Vi hörs snart igen;)

Kram Sandra

Den långa väntan...

Sitter här och väntar på att Mattias ska komma, stackarn har jobbat hela dagen och skulle inte vara här förrän efter 12. Kommer nog tyvärr inte att kunna hålla mig vaken tills han är här, men om jag går och lägger mig nu så kan jag vakna igen sedan när han kommer. Har saknat honom så mycket, att bara få se honom och krama honom.
Egentligen är det konstigt hur man kan känna så här för en annan person, någon som man plötsligt bara träffar, när man minst anar det, och som sedan blir en så viktig del i ens liv. Jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan Mattias, precis som att jag inte kan tänka mig ett liv utan min familj.

Vem trodde att det skulle bli så den där kvällen i november när vi satt där på bussen påväg på fest i Falkenberg av alla ställen. Finns inget annat svar än ödet.
En gammal kompis till Cissi gick på bussen och vi bestämde att vi kanske kunde höras av senare. Vi går av bussen och en snygg kille i en röd saab kommer för att hämta Eric, min tanke då: oj, han var snygg. Han skulle aldig ens kolla åt mig...
Sedan var det inte mer med det, vi gick till festen som inte var särskillt händelserik så vi bestämde för att dra vidare till den där andra festen där Eric var. (Festen vi var på från början visade sig senare bli så vild att föräldrar fick kliva in och skicka hem alla). Men vem trodde den där kvällen att hon den där tjejen vit tröja skulle förlova sig 7 månader senare med killen med keps och randig tröja?
Cissi hittade sin kille den där kvällen och de träffades senare den helgen, Mattias och jag skulle vart med men jag kom undan med någon dålig ursäkt, och slapp gå runt och vara nervös för att träffa någon främling. 
Efter det började vi i alla fall att sms och prata lite. När jag sedan en helg i mitten på november skulle på kalas i Glommen bestämde vi att vi skulle träffas, han skulle komma och hämta mig. Det som var så märkligt just då var att jag var inte nervös, jag som annars får problem att äta och mår dåligt i flera dagar, jag kände ingenting. Jag antar att det är så det känns när det är rätt. 
Jag har aldrig ångrat att vi träffades den kvällen, vilket även ödet hjälpte till med denna gången eftersom Mattias tänkte avbokat. 
Undrar vad som hade hänt om vi inte träffats den kvällen? Det finns så många "tänk om" när det kommer till hur jag träffade den jag älskar.
Den 1 December har vi i alla fall bestämt som vårat datum. Jag kommer aldrig att glömma orden i de sms jag fick den dagen när jag var påväg hem igen efter en natt hos Mattias. "...skulle kallat din min flickvän, om jag visste att det var så"
Självklart var det så, skulle aldrig vilja något hellre. Det är alltid vi min älskling!

God natt, jag väntar på att få vakna av att du kryper ner brevid mig och jag äntligen kan få lägga mitt huvud på din axel. Vi ses om en liten stund:) <3

 

Ny vecka som väntar

Då var den ännu en söndag. Jag kan inte fatta att sommaren snart har gått, och att alla snart börjar skolan. Men inte jag denna gången (mer än min lilla NaB kurs som jag ska läsa på flex). Det var ju inte alls längesedan vi stod där på flaket i regnet och sjöng. Det som är bra med att skolan börjar är att då kommer det fina vädret att titta fram igen, det brukar alltid vara så när man väl sitter därinne i klassrummet igen:P

Helgen har varit riktigt bra. I fredags jobbade jag och sedan åkte jag till Mattias och vi bestämde oss för att köpa lite revben och vitlöksbröd och sätta oss nere vid Ätran och ha det lite mysigt. Efter det kollade vi på baksmällan. Den var rolig, Mattias tyckte nog att den var lite roligare än vad jag tyckte men den var bra.
Lördagen började med film-tittande och frukost i sängen. Efter det var det dags för lunch så vi köpte pizza och åkte ner till stranden och satt där i solen, åt och hade det skönt.
På kvällen var det jobb som väntade och det är även det som jag har roat mig med idag.



Bild från våran myskväll tagen med den nya mobilen. När man tar bilderna så ser de verkligen hett värdelösa ut men när man väl fått in dem på datorn så ser de faktiskt helt okej ut för att vara 2 megapixel.

Ha en skön kväll:)

Kram Sandra

RSS 2.0