Lördag

Vilket väder det har varit idag, typiskt december-väder med stålande sol hela dagen. Tycker mer att det har känts som en riktigt fin vårdag idag.
Mattias jobbar, som så ofta annars för tillfället. Jag sov länge och gick sedan ut på en promenad längs Ätran med kameran i högsta hugg.
Efter det har jag egentligen inte gjort någonting. Gick och handlade lite till kvällens middag, kyckling och potatisgratäng blir det. Just nu står det faktiskt i ugnen och här luktar så gott. Mattias kommer hem om 20 minuter och då hoppas jag att allt ska vara klart.

När vi ätit ska vi hem till Mattias familj och fira hans lillebror som idag fyller 2år:)
Eftersom att vi såg vilka talanger han hade igår när vi var i ishallen så ska han få en hockeyklubba, sedan köpte jag en bok med bilar och grejer också. Det är svårt att komma på något att köpa, oavsett vem man ska köpa present till. Men när man väl hittat en grej så börjar man hitta en massa saker som man vill köpa, det är så typiskt.


Inflyttningspresent som min pyssliga Moster hade gjort:)









Hoppas att ni har en bra och mysig lördag:)




Final i Idol ikväll.

Som att någon skulle missat att det var idag;)
Skrev ett inlägg innan idag men det har försvunnit, var helt säker på att jag publicerat det, konstigt.

Det jag hade rekomenderat i mitt försvunna inlägg var i alla fall detta klipp; http://www.tv4.se/1.1387347/2009/12/10/finalisterna_hanar_varandra

Så roligt, tycker jag;) När man ser detta så ser man vilka fina personligheter de har båda två så är det svårt att säga vem som ska vinna. Men när man hör dem sjunga så är Erik min favorit. Minnet av Run to the hills förra veckan är färskt. Jag hade rysningar hela låten och en bra stund efter att han slutat sjunga till och med. Det var sååå bra!

Idag har jag och älsklingen varit i stan och shoppat lite julklappar så nu har jag bara kvar till en person, sedan är jag helt klar:)
Fick även ett par nya leggins utav Mattias, behövde verkligen det eftersom att de jag har nu är helt sönderslitna:P

Missa inte Idol ikväll! Och kolla på klippet;)


Moster kommer på besök:)

Idag kommer min moter hit och hälsar på, ska bli mysigt:) Har inte kommit så långt än idag, sitter här i mina pyjamas byxor. Blev inget jobb igen och jag känner nu att det var nog bara bra det, jag har blivit förkyld igen. Skönt att man snart ska börja plugga så att man slipper alla basilusk-barn:P

Satt precis och läste lite på aftonbladet och hittade detta;



..; Ett hus i London som är lika brett som popstjärnan Britney Spears är lång, 167 cm. Helt sjukt:P Det är precis att sängen går in. Men huset har ändå källare och fyra våningar, måste bli ett väldigt springande i trappor bara för att röra sig mellan två rum. Som det stod i artikeln så är det inget hus för barnfamiljer. Jag tycker att det var lite häftigt, men häftigt är dyrt, 6.5 miljoner. Jag skulle säga att det är typiskt London med såna här små ihop-tryckta hus.

Haha, just det. I natt vaknade jag plötsligt av att Mattias låg brevid mig och skrattade högt. Helt sjukt, man börjar ju undra vad som är fel med honom:P
Han hade drömt att han var på McDonalds med en kompis och denna hade beställt en stor meny, 10 cheese, med pommes och läsk eller var det var. Det var i alla fall det han tyckte var så roligt, att han åt så mycket:P  Jag blev mest orolig för att Mattias höll på att få något slags psykbryt efter att ha jobbat så mycket det senaste eller något. Efter att han berättat om sin dröm så var han tyst ett tag sedan började han fnissa och skratta igen, vet inte hur länge han höll på, men jag somnade om.
Jag säger då det. Mycket har man varit med om under dessa två åren med Mattias, han har mycket konstigt för sig i sömnen. En gång gick han upp och skrek "grodlever" samtidigt som han sparkade sönder ett par ljusstakar som stod på golvet:P

När jag ändå skriver om Mattias drömmar så måste jag bara berätta om hans otroliga avundsjuka för Edward i Twilight:P
Igår berättade han för mig att han drömt om Edward.

Edward hade stått naken på en äng (troligtvis Bella och Edwards äng, som är med i filmen) med ryggen emot, han hade vänt sig om och blinkat med ena ögat och log ett stort leende. Sedan vände han sig om och Mattias sa till mig (i drömmen) "Han hade inte så stor som man skulle kunna tro"
Hahah, på riktigt, jag börjar nog faktiskt bli lite orolig för Mattias.  


Nurse Sandra

Japp, det är jag det. För jag kom in! På första intagningen, hade plats 29 av jag vet inte hur många:) Det är skit samma, jag kom ju in!
Vet att jag har mycket tufft arbete framför mig, men det kommer absolut vara värt det!
Jag är så glad just nu, det pirrar i magen på mig. Det ska bli så spännande. Jag har väntar så på att få svaret och nu gick jag in en snabbis bara för att kolla om det hänt något, trots att jag var inne innan idag vid 11;) Svarade självklar jag till min plats direkt.
Det hela firades med lite chips, Sofie brygde en kopp kaffe och Veronica tog en kopp te;) Glad att de var här med mig, hur kul hade det varit att vara helt ensam efter att fått veta något sådant. Mattias är nämligen och jobbar men kommer nog att komma hem snart hoppas jag.

Åh vad glad jag är!


Bilder säger mer än ord...

Jag har ingenting att skriva längre.. Så därför kommer här lite bilder istället:)


Har satt upp min fina dekoration på dörren:)


Vi har en röd matta, och den fina duken har vi fått från mormor:)


Det är inte jul om inte min ängel är framme.


Månen, tagen från balkongen.


Jag fick min efterlängtade "Ludde" utav Mattias när vi firade vår tvåårs dag den 1/12.


De nya julgardinerna som jag var och köpte på Gekås:)


Vår nya tv-hylla:)


RSS 2.0