En vanlig dag.

Idag kom det inga förfrågningar om jobb, men jag är inte direkt ledsen över det. Imorgon blir det jobb däremot förhoppningsvis sista gången innan man börjar plugga igen.

Dagen idag har i alla fall varit väldigt lugn. Sov länge, ringde lite samtal, skrev jobbansökan och tog sedan en promenad med Mattias när han kom hem.
Jobbigt att man måste börja tänka på sommarjobb nu. Förra året gick allt så smidigt och jag fick jobbet utan att söka första veckan efter studenten. Jag har i alla fall sökt lite och sedan kan man inte göra mer än att hålla tummarna.

Efter promenaden åkte Mattias iväg till ishallen och jag tänkte göra lite godis. Chokladbollar inrullade i mandelmassa och doppade i vit choklad, men jag tror jag gjorde något fel (som vanligt när jag bakar) så jag sket i det andra tjafset och gjorde hälften vanliga chokladbollar istället. Fattar inte varför något alltid ska gå fel..

Nu står det i alla fall i kylen på kylning och jag sitter här och väntar på att han den där ska komma hem igen.


Kommentarer
Postat av: andrea

Förra gången blev det en succé så nu kör jag igen med veckans blogg! Du kan anmäla dig här: http://ddeah.blogg.se/2010/january/nu-kor-vi-igen.html#comment du har ända tills på torsdag att anmäla dig sedan väljer jag ut 10 stycken finalister. Hoppas du anmäler dig. Ha en fortsatt bra dag och lycka till!

Kram! :)

2010-01-12 @ 16:37:17
URL: http://ddeah.blogg.se/
Postat av: Jenny

sv; tack för tipsen :) The Notebook är min absoluta favoritfilm, dock är det en sån film som jag gråter av och jaa.. sånt humör var jag inte riktigt på när jag skrev inlägget :p



Marley and Me har jag sett nästan hela.. men när vi kom till slutet så kunde inte min pojkvän sluta gråta (pga hans hund som dött :/) så vi såg inte klart den :p Men bra var den iallafall!



The bucketlist har min mamma sagt att jag borde se, så får väl ta och göra det någon dag :) men som sagt, tack för tipsen!

2010-01-12 @ 18:24:30
URL: http://cordell.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina - Happily Ever After

vad duktig du är som bakar :-)

jag klantar mig ALLTID i köket haha...

många kramar!

2010-01-12 @ 20:58:04
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: 18åriga Fru Sofia - i väntan på bebis

sv: Nej, jag fyllde 19 år i söndags. :P

2010-01-12 @ 21:22:13
URL: http://frusofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0