Anatomi & Fysiologi

.. Det är vad jag håller på med för tillfället, eller i alla fall vad jag borde hålla på med.. Det går verkligen inte att förstå att alla dessa saker händer i våra kroppar hela tiden. Bara jag tänker tanken att lyfta en arm så aktiveras hur mycket som helst, hormoner frisätts och nervimpulser skickar. Det tar inte slut. Man blir trött bara av att tänka på det.
Det är ganska svårt att sätta sig in i allt som händer på nano nivå. Tentan är på fredag och det vette katten hur det kommer gå. Jag har inte så höga förhoppningar, det är inte så många som klarar den. Hoppas på det bästa och är förberedd på det värsta.

Har räknat ut att vi har 14 skoldagar kvar innan sommaren (som jag verkligen ser fram emot!). Men tre  utav de 14 dagarna kommer bestå utav tentor, det är tufft att vara student..

Jag vet vad jag har att göra, men för lite extra pepp lägger jag upp två vårbilder från förra veckan.


Promenad runt Ätran. De första vitsipporna i år för min del. Började nästan tvivla på att jag skulle få se några alls här i Falkenberg, man vet aldrig med stan.

Uppe vid Vallarna finns tre stycken underbart söta killingar!

Nu är det vår, man kan bokstavligttalat nästan se hur träden spricker ut, det blir bara grönare och grönare för varje timme.

Kram Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0