Omotiverad

Precis, det är de jag är. Kan inte komma på något som jag skulle kunna tänkas skriva som skulle kunna vara intressant... När jag väl är ledig och hemma så vill jag hitta på annat än att sitta och skriva.
Längtar i alla fall till helgen nu, då får man vara ledig både fredag och lördag, de ni! På lördagen vet jag inte vad som händer än men på söndag blir det mest troligt Liseberg:D Om inte vädret skulle vara total katastrof.
Fast jag har faktiskt vart där en gång när det regnade en massa och den gången kommer man ju verkligen ihåg. Det var rätt så roligt.
Jag brukar vara på liseberg iaf en gång varje år. Men alla de gånger man vart där och vädret vart bra, de gångerna flyter lixom ihop och det är svårt att skilja dem från varandra, man minns inte riktigt när det var. Däremot den gången det regnade, de var riktigt kul och när man redan var pisseblöt då gjorde det inget om man blev blötare:) Det var en speciell gång.
Förra året var också kul, det var första gången jag var där med Mattias och våra kompisar och det är de vi ska göra om nu på söndag:) Ser faktiskt fram emot det och jag hoppas att det kommer bli av.

Ja, vad finns det annars att säga. Jag och Mattias håller på att leta lägenhet inne i stan, de skulle vara så skönt att bo inne i stan och få ha nära till allt. Just nu kör jag bil en halvtimma för att komma till jobbet och sedan samma resa hem igen, bara själva åkandet fram och tillbaka tar en massa energi, och pengar! Än så länge har jag inte haft ont av att det, min lille bil drar inte så mycket, men i längden så blir de en hel del pengar. Fast samtidigt så skulle de gå åt mer pengar om man bodde i stan för då har man en hyra och mat att betala också. Samtidigt som man gärna vill börja mitt liv ihop med Mattias så ställer man sig frågan om jag verkligen är redo. Vad kommer hända med familjen? Vad ska mamma och pappa säga? Hur ofta kommer jag att träffa dom? Ska jag bara lämna Alex här ensam med mamma och pappa? Fast han skulle nog kanske bli nöjd för han säger att han vill ha mitt rum till sina trummor. Men när det väl gäller, skulle de inte sakna mig? När är man egentligen redo att flytta? 
I vilket fall som helst så har vi ju inte fått någon lägenhet än så det dröjer ju minst 4 månader tills man skulle kunna flytta. Jag har tid på mig att tänka... 
De hade vart så skönt att få ha något eget, kunna fixa och inreda själva och bara kunna ha vårat liv. 

Nu ska jag läsa lite bloggar:)

Bloggar som jag läser dagligen:

http://mammabecka.se/
http://ellamarie.blogg.se/
http://amandasbebis.blogg.se/

http://blondinbella.se/
http://hojtan.blogg.se/
http://ungblivandebrud.blogg.se/

http://stinalee.se/index.html
http://jessicaamandah.blogspot.com/ 

Som ni kanske ser så är det några mamma/gravid bloggar, men vadå? Det är intressant:) Tycker det är kul att följa dem under graviditeten och när bebisen sedan är född. Man får lixom vara med under hela tiden:)

Ha en bra dag i blåsten, glöm inte att komma och äta glass hos mig på jobbet ikväll:)

Kommentarer
Postat av: Jessica

oh, läser du min ? :D va kul, trodde ingen läste...=/ heheh

2009-07-07 @ 14:59:48
URL: http://jessicaamandah.blogspot.com/
Postat av: Viktoriae - En må bra blogg med självkänsla och där positivt tänkande ligger i fokus

Kul med bloggar man finner och gillar!:)

2009-07-08 @ 17:06:01
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0