2år och 6månader

Vi hade storartade planer för kvällen. Igår skulle vi gå ut och äta, men kom fram till att det är roligare att spara det till Fredagen. Fredag blev det, och kvällen kom. Men vi tyckte inte att det fanns något bra ställe att gå ut på. Så hemmakära som vi är så blev den en hyrfilm och pizza:P Storartat.

Anledningen till att vi skulle ut och äta är för att på tisdag har vi varit ihop sådär länge;) Vi har inte firat månadsdagar de senaste året men nu kändes det som att de skulle vara mysigt. Trots att det slutade med hederligt fredagsmys så är jag nöjd. Mattias har jobbat väldigt mycket nu det sista så det är skönt att bara kunna vara hemma tillsammans också.

Imorgon blir det morsdags firande hos mormor och övernattning hemma hos mamma och pappa. Detta blir typ den femte helgen i rad som jag sover hemma hos dem. Men nästa helg är Mattias hemma så då blir det en helg i Falkenberg:)

Zirkus Hanz på talang nu, herregud, något så sjuk:P

Ha en fortsatt mysig fredag!


KA.TA.STROF!

Ordet sammanfattar vad jag känner just nu. 1958 var första gången, 2010 den andra, som Sverige inte är med i finalen alltså. Jag kan se Christer Björkman sitta där hemma i sin lyxiga lya och slita håret av sig. Detta händer inte oss. Nu är det inte lika viktigt att kolla på finalen på Lördag. Sveriges enda hopp är Robert Wells i Vitryssland:P
Katastof!
Erik Saaaade hade gjort det bättre, alla faller för den mannen under en spann vatten;)

Nästa år åker jag. Jag ska sjunga bääää bäää vita lamm, kommer vinna hela skiten!

God Natt!


Ellos

Så glad man blir när posten kommer och man väntar på paket:)
Idag fick jag lite grejer som jag beställt från Ellos.

Dessa fina kuddöverdragen har jag kollat på länge men nu var det ett litet erbjudande på dem så då passade jag på.
En liten nackdel med Ellos är att man för inte beställa om man inte handlat för över 200 kr, exlusive frakten. Så då var jag ju tvungen att leta upp något annat som jag kunde tänka mig att köpa också.

Så det fick blir en sådan här fiffig strandklänning i korall, som man kan använda lite hur som helst. Man kan även ha den som kjol och ändra bandet lite hur man vill, smart;)

Och en bh. Hade inte så höga förhoppningar om att den skulle passa men den var faktiskt perfekt och det gjorde mig glad.

Idag har jag både jobbat på brännan och på det jag ska ha semenarie på imorgon (läkemedel och lagar om dessa). Samtidigt som jag tvättar, man är väl kvinna;)
Nu ska jag ut och ta vara på solen den sista timmen som jag har den på min balkong, och innan de där molnen från Ullared kommer hit.


Eurovision song contest 2010 - semifinal

Ni missar väl inte semifinalen ikväll klockan 21.00?
Sverige är inte med ikväll (Torsdag 21.00), men det är kul att kolla på ändå:)

Även idag har varit en hyffsat lugn dag med skola i endast två timmar. Efter det har jag pluggat lite och tvättat bilen tillsammans med Mattias på hans jobb.
På morgondagens schema har vi plugg och tvättning! Vi har hur mycket tvätt som helst denna gången så det ska bli skönt att bli av med det.

Jag hoppas verkligen att vädret som vi har just nu håller i sig imorgon så att jag kan sitta på balkongen. Vädret som det var tidigare idag är jag gärna utan, helt värdelöst och kallt!

De sista 40 minuterna nu innan det börjar på tv:n ska ägnas åt att läsa lite Farmakodynamik och Farmakokinetik!




U

Har varit en väldigt lugn dag idag, som igår;)
Var i skolan mellan 8 och 12. Idag fick vi tillbaka vår tenta, anatomi & fysiologi, vilken jag fick U på. Ett U betyder underkänd.
Jag visste det redan efter jag gjort tentan men nu när det gått tre veckor så börjar man tro att det faktiskt kan ha gått bra, men så var det ju inte. Därför blev jag besviken på mig själv trots allt, fast då mestadels på att poängen var så fruktansvärt dålig.
Det hade varit jobbigt om man bara var några få poäng ifrån, det är lite surt, men det är de att få sååå långt ifrån som jag fick också. Nästa gång ska jag i alla fall bli godkänd!

Nu har jag bara två skoldagar kvar denna veckan sedan är det råplugg inför sista tentan som gäller, för den ska jag klara på första!


Jag älskar dig!



Pingst

Som vanligt spenderas Pingst med camping hemma hos mamma och pappa, och precis som vanligt har det varit soligt. Är röd lite varstans men hoppas att det jämnar ut sig tillslut:P
Börjar känna nu att även vaderna och hårbottnen tog stryk.

Nu är jag i alla fall hemma igen och med lite mat i magen ska jag nu slappa i soffan. Mattias ska kolla på finalen i hockey, så jag tänkte läsa lite bloggar och bara ta det lugnt. Man måste ju ladda inför måndagen. Har dock en skön vecka framför mig. Skola måndag, tisdag och torsdag och då bara halvdagar. På lördagen sedan väntar morsdag-firande hos mormor, så även nästa helg kommer jag sova hos mamma och pappa. Har sovit där nu ganska många helger i rad nu, blir snart en vana:P 


Vilken vacker reklam va? ;) Men jag kommer inte att skicka in någon video till idol som du gjorde Erik.


Avundsjuka

Varför ska de där jäkla 08:orna ha sol och kunna gå ut i bara linne? Ha? Varför?! Vad har de där rikemansbarnen gjort för att förtjäna det?

Hehe, nja, så illa är det inte, men nästan.. Jag vill också ha sol!
Jag har ju fortfarande vantar när jag cyklar till stationen på morgonen, orättvist.
När jag gnällde som mest här hemma gick Mattias in på SMHI och tydligen så ska vi få 23 grader här nere på onsdag. Jag hoppas att de för en gångs skull har rätt!

Har glömt skriva Grattis till Jessica och Andreas vars lilla Alma har kommit nu! (http://jessicaamandah.blogspot.com/) Så mysigt!
Tanken slår mig så ofta, det är verkligen ett under att man kan skapa ett nytt liv. Vet att tanken kommer slå mig ganska många gånger i sommar också.


Ta hand om varandra!


Helgen som gick.

Redan söndag, men det har varit skönt med långhelg! I fredags kväll åkte jag hem till mamma och pappa där även natten spenderades. Tyckte inte att det var så lockande att sitta alldeles ensam hela kvällen och sedan sova själv, mycket mer mysigt att vara med familjen!

Igår var det mys med Sofie som gällde. Vi gjorde tacopaj och kollade på film, även denna natten slapp jag vara ensam eftersom att hon sov över:)
Mycket bra kväll.

Nu på förmiddagen åkte jag till Lina när Sofie skulle och träna, där gjorde vi klart vår redovisning till morgondagen. Riktigt avancerat med teckningar till, lite barn och fritid inspirerat:P

Resten av dagen ska ägnas åt att vänta på min Mattias, saknar honom faktiskt nu efter att han vart borta hela helgen.

Må er söndag gå i fridens tecken;)


Kristi himmelsfärd

Som så många år tidigare har denna Kristi himmelsfärd spenderats på Anneberg, Varbergs Motorbana. Självklart är det sidvagnscross som gäller, och idag var det verkligen spännande. Till och med Mattias uppskattade det hela i år, och just ni sitter han och kollar på cross spel till xboxet, vilket jag har velat länge!

Imorgon är det plugg som gäller igen då jag ska hem till Lina för att skriva om två bakterier som vi ska redovisa på Måndag.

Herregud vad jag inte har något intressant att skiva just nu!

Säger, som jag precis fick höra att Mattias jobbarkompis sagt;
"Kvinnor har 80% av männens lön, sedan har det ju sin egna också"

Lite roligt var det allt, trots att det var riktat mot mitt egna kön;)

Ha en fortsatt bra Kristi himmelsfärd!



Irritiation

Man blir ju irriterad! Just nu kollar vi på Fuskbyggarna. Det är äckligt vad folk kan med..
Sedan kan man ju inte låta bli att skratta åt den ständiga kommentaren "Han var hur trevlig som helst att prata med", HAHA, säger jag. Så väl jag känner igen det där. För det är precis vad de där idioterna lever på, att vara så sjukt trevliga att man glömmer av varför man är irriterad.

Jag har själv varit utsatt av en av dessa manipulerande idioterna, i form av en chef. Inte trodde man att någon som var så trevlig och omtänksam senare skulle bli en stor fet lögnhals. Jag är så glad att jag tillslut hittade styrkan att säga upp mig, från ett jobb utan anställningsbevis och försenade löner. Det var inte långt ifrån att jag ändrade mig för mina arbetskamraters skull, men att jag ändå gjorde det är jag glad för...

Jaja, denna sommaren vet jag i alla fall att den kommer bli underbar!
Ville bara avagera mig lite här i pausen, nu ska jag fortsätta att kolla på när de sätter dit den där fuskaren!


Tenta dags

Imorgon kör vi igen, denna gången är det läkemedelsberäkning som ska tentas av. 100% rätt är kravet och just nu känns spädningen lite väl krånlig för att klara detta. Pengen har inte riktigt trillat ner ännu.
Jag har jättesvårt för att plugga på matte. Mer än gångertabellen så har jag nog aldrig pluggat till ett matteprov. Så nu när jag väl behöver göra det så vet jag inte riktigt hur man gör och det slutar med att jag inte gör det:P
Efter att ha jämfört svaren från en gammal tenta med klasskompisarna på Facebook glädjer det mig att jag inte hade så många fel som jag trodde.
Den där jäkla pengen ska nog trilla ner tillslut!

Så då kan man ju undra vad jag gjort dessa dagarna om jag nu inte har pluggat.. Ojojoj, vilken stressad själ jag är:P
Mattias har jobbat typ 11h om dagen i några dagar nu så jag har mest bara gjort ingenting. Nu när jag tänker på det så vette katten hur jag har fått tiden att gå egentligen...

Det blev i alla fall ingen jogging i måndags, utan vi åkte ner till Skrea Strand och promenerade i stället. Däremot så har jag varit ute och joggat runt Ätran både igår och idag (hör och häpna!!). Känner mig riktigt duktig faktiskt.

Nu ska jag fortsätta kolla lite på spädningen så att jag kanske klarar något sådant tal imorgon:)


Händelselöst

Min dag idag. Var i skolan fram till 12 och efter det har jag i stort sett inte gjort ett endaste dugg. Varvat plugg med tv och dator.
Tanken var att jag skulle gå ut och gå men så ringde Mattias och sa att han ville jogga eller gå när han kommer hem senare. Jag själv har inte joggat sedan sist, vilket var för typ två veckor sedan, och innan dess typ 2 år, eller kanske aldrig:P

Egentligen borde jag ta tag i mig själv med tanke på att jag inte kommer i alla mina gamla kläder längre, vilket jag ärligt kan säga att så långt har det aldrig gott. Men godis är ju så gott, ja, jag är sockerberoende:P
Sedan tror jag inte heller att det hjälper att jag äter som jag gör. En dag när jag är hemma och inte har skola så blir jag inte hungrig, brukar äta några skorpor eller liknande och sedan mat när Mattias kommer hem på kvällen. Inte helt exemplariskt..

Nog tjatat. Tänkte bara uppdatera och meddela att jag lever:)

Ni har väl inte missat den fina headern som min moster hjälpte mig att lägga upp?! Snyggt blev det! Lite mer personligt än att bara ha namnet.


RSS 2.0