Valborgsmässoafton

Grattis till min far och till kungen som fyller år idag. Om en liten stund ska vi sätta oss i bilen och åka hem till mamma och pappa där det ikväll är kalas.
Mattias ska jobba imorgon så då tänkte jag stanna hos mamma och dem inatt så kan jag vara där imorgon, få lite sällskap.
På kvällen blir det tjejkväll hos Cissi eftersom att hon har fyllt år!

På kalaset ikväll ska jag få lite hjälp av min moster att lägga upp en riktig header istället för den där tråkiga saken. Jag är inte så haj på datorer så det är inget jag har haft ork att klura ut.
Tur att man har en sån teknisk moster!

Just det! Tenta idag, hade nästan glömt. Kanske för att det inte känns något märkvärdigt, varken bra eller dåligt, eller mest dåligt:P
Är beredd på en omtenta trots att det inte är något skoj så är det de jag tror. För min egen skull så är det nog bättre också eftersom att jag i nuläget inte känner att jag har så bra grund inför de andra kurserna vi ska läsa. Kan vara bra att kunna grunderna innan man går vidare.

Bild tagen vid Skrea Strand



2 dagar kvar.

Nu är det bara två dagar kvar till tentan och här sitter jag. Har faktiskt varit duktig och pluggat hela förmiddagen tillsammans med Lina. Tyvärr så borde jag nog gå och sätta mig igen med tanke på att jag bara har eftermiddagen imorgon till att pluggar.
Mellan 8 och 15 ska jag nämligen till sjukhuset på en liten utbildning inför sommaren på BB. Lite otur att den hamnade precis innan tentan men det kan vara skönt att få vila huvudet från vener, artärer, muskler och allt vad kroppen gör.

Funderar på att ta en lite längre paus och gå in till stan en kort vända, men det kommer väl bara sluta med att jag gör slut på pengar istället. Men en bikini skulle vara nödvändigt inför sommaren och även Turkiet.

Kanske inte har skrivit det här förresten när jag tänker efter. Sista veckan på mitt sommarlov (v34) ska vi åka till Alanya och ha det gött, bara jag och Mattias. Fick ju prestentkort när jag fyllde år så de kom väl till användning.

Efter en kort överläggning med mig själv här kom jag nu fram till att jag går in till stan en snabbis.

Ha en underbar onsdag och ta hand om er! 


Ny kram!

Kom på att jag behövde en ny "Kram", den gamla är lite out of date;)



Så här är den nya:)

Ha en bra dag!


Anatomi & Fysiologi

.. Det är vad jag håller på med för tillfället, eller i alla fall vad jag borde hålla på med.. Det går verkligen inte att förstå att alla dessa saker händer i våra kroppar hela tiden. Bara jag tänker tanken att lyfta en arm så aktiveras hur mycket som helst, hormoner frisätts och nervimpulser skickar. Det tar inte slut. Man blir trött bara av att tänka på det.
Det är ganska svårt att sätta sig in i allt som händer på nano nivå. Tentan är på fredag och det vette katten hur det kommer gå. Jag har inte så höga förhoppningar, det är inte så många som klarar den. Hoppas på det bästa och är förberedd på det värsta.

Har räknat ut att vi har 14 skoldagar kvar innan sommaren (som jag verkligen ser fram emot!). Men tre  utav de 14 dagarna kommer bestå utav tentor, det är tufft att vara student..

Jag vet vad jag har att göra, men för lite extra pepp lägger jag upp två vårbilder från förra veckan.


Promenad runt Ätran. De första vitsipporna i år för min del. Började nästan tvivla på att jag skulle få se några alls här i Falkenberg, man vet aldrig med stan.

Uppe vid Vallarna finns tre stycken underbart söta killingar!

Nu är det vår, man kan bokstavligttalat nästan se hur träden spricker ut, det blir bara grönare och grönare för varje timme.

Kram Sandra


RSS 2.0