Flyttad

Då var man Falkenbergare:)
Nu sitter jag i våran lilla mysiga lägenhet och lyssnar på musik. Ska snart ta tag i högen av disk och sedan sätta mig i bilen och åka upp till gekås. Vi var där förra helgen och jag hittade så fina gardiner men Mattias tyckte inte att vi skulle köpa dem innan vi fått lägenheten och det är väl rätt. Var väl kanske bra att jag väntade för nu får jag ju åka dit ensam och inte behöva tänka på någon annan än mig själv när man trängs där inne.
Igår var vi på Ikea och köpte en matta att ha vid soffan, en röd sådan (snyggt;), en hylla, balkongbelysning och lita andra små saker. Mattias ska dit i veckan igen för att köpa tv-hyllan som vi ska ha eftersom att den var slut när vi var där.

Disken väntar:)

Ha en bra dag.


Gott folk:)

Det blir flytt redan nu till helgen så på lördag efter klockan 12 får vi dra igång:) Enda nackdelen var att de som bor där nu troligtvis inte skulle hinna städa, men det får det vara värt.
Var lite orolig ett tag att vi skulle få flytta på måndag-tisdag för då hade inte Mattias kunnat vara med, och hur kul är det att flytta ihop med någon om han inte är med:P Men nu löste ju allt sig till det bästa..

Är fortfarande förkyld men känner mig inte riktigt lika hängig idag. Klockan 3 ska jag träffa Bella i stan och sedan ska vi på bio vid 6:)
Tänkte gå och hälsa på tjejerna på gamla jobbet också och kolla om chefen skrivit intyg och grejer till mig.

Imorgon ska jag hem till Mattias och hjälpa honom med packning och flytta lite möbler som hans föräldrar ska ha. Sedan på torsdag så ska jag packa klart alla mina saker:)
Sååå kul det är!




Sjukling

Då har man blivit förkyld igen.. Alla dessa små bacill-barn, att man inte ska kunna vara 1 dag på fritids eller förskolan utan att dra på sig något, typiskt ungar:P Ville jobbat idag också, och jag fick förfrågningar. Men förkyldningen talar, det skulle ju vara dummt att smitta alla andra också. Sedan har det varit ganska skönt att bara ta det lugnt också.
Vaknade vid 20 över 5 när Mattias klocka ringde och var sedan vaken till 8, då somnade jag till Tv-shop:P Vaknade efter några timmar, åt lite och kollade på förlossningskliniken, vilket program.. Lika bra varje gång, lite extra känsligt idag men jag skyller tårarna på förkyldningen..

Igår skulle jag och Mattias åkt till Tjolöholms slott på julmarknad, men det regnade ju hela jäkla dagen. Vi hoppades att det skulle sluta men vid två regnade det fortfarande lika mycket så vi åkte till Gekås istället. Fick köpt lite smågrejer. Skulle egentligen kolla på julklappar men det jag brukar inte orka tänka så långt (vilket egentligen bara är 4 veckor, men det känns långt) så det kommer nog sluta med att vi åker dit någon mer gång innan jul.

Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon för då har nämligen jag och Bella bokat biljetter till New Moon. Får inte vara sjuk!!




Julpynt

Ikväll kommer min Mattias hit! Jag har saknat honom, vi har inte träffats sedan i Måndags. Och det är faktiskt inte likt oss, men nu har vi ju packning och grejer att tänka på inför flytten. Sedan känner jag att gärna spenderar lite tid hemma med familjen nu såhär en vecka innan flytt:)

Idag har jag gått igenom mina två lådor med julpynt och faktiskt fått plockat ihop det till endast en, så den andra lämnar jag kvar här hemma istället. Vi kommer inte riktigt att ha platsen till alla grejer, och jag har ganska mycket grejer. Jag hoppas verkligen att vi får tillgång till lägenheten nu nästa helg och inte behöver flytta mitt i veckan.
Mormor var även här idag och mamma permanentade hennes hår, hon hade med sig en inflyttningspresent till oss. En superfin julduk med änglar på som hon sytt:)

Nästa vecka får man i alla fall börja med pyntandet hemma så när alla saker är på plats så ska ljusstakarna fram i fönstren:)




Fredag!

Ännu en underbar fredag:)
Jobbat sista dagen på mitt andra jobb och ska vara på ett fritids i eftermiddag, och en helg där man inte alls behöver tänka på jobb, vilket jag har gjort alla andra helger.. Såå skönt:)

Kom på att det var ett tag sedan jag la in mina bilder från mobilen på datorn, så nu har jag gjort det. Tänkte lägga upp några här, och jag är mycket väl medveten om att upplösningen på dessa suger;)


Här är min och Mattias gemensamma pärm. Man måste ha en sån ju när man ska flytta ihop så att vi kan samla alla viktiga papper. Sedan är ju pärmar alltid lite tråkiga så jag bestämde mig för göra den lite fin, "pimp my pärm"


Denna bilden togs på allhelgonadagen när vi tog en promenad till kyrkogården och sedan gick längs Ätran hem. Hade inte min kamera med mig men tyckte det var så fint när träden speglade sig i vattnet. Kommer bli fler promenader där och nästa gång ska kameran med.


Alla älskar Hamley´s! Man måste bara gå en runda där när man är i London:)
Samma sak med Disney affären, så mycket fina saker.



Väldigt blandade bilder som inte alls har något med varandra att göra mer än att de är från mobilen.

Ska börja att göra mig i ordning för jobb nu, kanske läser några sidor i Patrick Swatze´s bok. Vilken underbar bok alltså.
Det är som att Patrick sitter där brevid mig på sängkanten och läser högt för mig. Vilket inte hade varit helt fel, tänk att ha Johnny Castle hemma på högläsning;) Då kanske han skulle kunna lära mig att dansa lite också...

Drömma kan man;)


Sista dagen

Idag gjorde jag min sista dag på jobbet, riktigt skönt. Imorgon börjat det nya livet som vikarie på ett fritids sedan får vi se hur det blir med jobb. Men jag hoppas verkligen att jag kan få så att jag klarar mig.
Sedan håller jag också tummarna för att jag ska komma in på utbildningen:)

Lägger upp de sista bilderna från London, man längtar verkligen tillbaka när man kollar på dem. Nästa gång ska vi åka dit på sommaren, då har jag varit där under alla årstiderna. Skönt att slippa tänka på tjocka kläder och jackor mitt i sommaren.


Westminister Abbey



Min underbara pojkvän<3 http://themeaningofsoul.blogg.se

Turist i London:P



"Mrs Kibble´s Olde Sweet Shoppe" Jag var tvungen att ta en bild på denna lilla söta shop, får lite Astrid Lindgren-känsla:)

Camden Market

En svart svan(?) Tänker inte ni också på Den Lilla Fula Ankungen när ni ser denna?
Ja alltså, han blev aldrig vit och vacker. Ni ser ju, här står han alldeles ensam och mobbad:P

Våran shopping från Camden. Tror ni att jag blev lite uppspelt när jag såg Dirty Dancing tavlan eller? Då ska vi inte tal om hur Mattias blev när han hittade Oasis, det var ju bara till att gräva fram pengarna. Tavlan på London är också häftig såklart. De kommer passa fin fint i vårt hem:)

Jag vet inte om jag skrivit det innan men jag köpte även The Notebook (på bok, hoppas att den är lika bra som filmen) och Patrick Swayze´s bok.. Började läsa prologen idag och insåg att det troligvis (100%) kommer att falla några tårar under denna läsningen. Boken heter "The time of my life" och är skriven av honom själv och hans fru under tiden Patrick var sjuk...



London i bilder



           
Alla dessa äckliga ekorrar, söta-ja, men usch!
Klättrade ju till och med upp på folk, ne fy,
kommer de för nära då går jag snabbt därifrån.                                                                                               
 

 



Detta tog alldeles för lång tid, jag blir bara trött och irriterad så jag får fortsätta en annan dag. Är lite känslig för tillfället:P


Vi är hemma..

.. och har varit ett par dagar nu:P Jag har bara inte orkat skriva. I torsdags när vi kom hem var man ju tvungen att visa sakerna vi shoppat och prata med familjen och sedan var det sägen som gällde.
I fredags var jag i stan och hälsade på Josefin på jobbet och hämtade lite papper på Naturkunskapen, ska ha sista provet i genetik imorgon. 
På kvällen träffade jag Bella, vi åt på pizzerian och åkte sedan för att kolla på film.
Lördagen tillbringades på jobbet då jag tog det egentligen ganska lätta beslutet att säga upp mig (skönt!), efter jobbet åkte jag till Sofie för att kolla på film och ha det lite mys, hon bjöd även på super god mat!
Även igår jobbade jag och sedan tog vi det bara lungt här hemma hos Mattias.
På torsdag jobbar jag i alla fall min sista dag och det ska bli riktigt j*kla skönt! Efter det hoppas jag få lite vikariat inom förskolan. Har ett jobb inplanerat på fredag då jag ska vara på ett fritids:)

Jag är helt förvirrad i tiden för tillfället, troligtvis bara för att vi var lediga hela veckan och sedan jobbat hela helgen både jag och Mattias, för han är nämligen också lite förvirrad:P
Igår när vi satt och åt så var vi båda helt säkra på att det var måndag och diskuterade vad som skulle komma på tv under kvällen. Men när vi sedan väl satt vid tv:n kom vi på att det bara var söndag ju.

Nu i kväll är det råplugg som gäller så att man klarar provet imorgon, och sedan vid 7 ska jag laga mat till Mattias kommer hem. Idag blir det lax och potatisgratäng:)

Bilder från resan kommer när jag återvänder hem till min egna dator igen.


London, here we come!

Imorgon sticker vi till London så jag ville bara säga hejdå och ha det så trevligt här hemma för att det ska vi ha:P På Torsdag kväll kommer vi tillbaka till verkligheten igen, hörs kanske då:)


Minnen

Här sitter jag och lyssnar på gamla skivor från när man gick i 7:an-8:an, massa minnen. Det är konstigt vad musik kan göra mycket. En del låtar får man en liten klump i magen och kommer på att i vilket samband det var man lyssnade på just den låten. En del låtar framkallar olika dofter och bilder, och man vet precis vart man var, med vem och vad man gjorde när man hörde låten. Det är lite häftigt ändå:)
Glömmer aldrig när en kompis precis tagit sitt traktor-kort och vi åkte runt i hennes epa med hög musik och lyssnade på:
"Even an angel can end up falling
Don't you cry, because you're crawling
Start again, it's a beautiful morning
For satellites"
Satellites med September

Igår var jag och hämtade ett paket som kommit från Ellos, hade beställt lite grejer:)

Ett nytt påslakanset till nya lägenheten:)

Och självklart så kan man ju inte låta bli att beställa något speciellt till sig själv också;)

Ikväll kommer en liten del av släkten hit (mormor, morfar och moster med familj) vi ska fira farsdag med god mat och bada tunna.
Imorgon blir det till att fira farsdag igen. Först hos farmor och farfar med frukost vid 10 och sedan vid fem ska vi hem till mina andra mormor och morfar för att fira hennes födelsedag och då självklart farsdag;)

Måndag=London!!



Billigt är bra.

Igår ringde Mattias och frågade om vi fortfarande ville ha slagbordet på Ikea, vilket VI (läs:Det är jag som bestämmer;P ) ville.

Hans föräldrar var nämligen på Ikea och hade hittat bordet för 999 kronor istället för 1800 som det egentligen kostade. Detta endast för att bordet hade ett "kvisthål" för mycket (5 istället för 4 eller vad det var). Så jag blev i alla fall jätteglad och nu har vi ett köksbord också, för samma pris som man kan hitta ett begagnat för på blocket.
Jag tackar Mattias föräldrar för hjälpen och mina föräldrar för att de tänker betala och ge oss detta som en inflyttningspresent:) Åh, vad det är kul att flytta!

Imorgon jobbar jag sista dagen innan jag ska vara ledig och åka med min älskade till London<3

Jag känner mig så glad idag, höll nästan på att skriva Älskar er som avslut:P Men det jag menar är ju så klart;

Ha det så bra och ta hand om varandra:)


Heeeej!

Nu var det ett bra tag sedan, men jag har inte haft varken ork eller något att skriva.
Vi har börjat med frukost nu på jobbet så jag har börjat vid 7 två dagar i rad, att börja tidigt är väl ingen fara det är bara det att jag inte har något att göra. Första kunden halv 9, nästa vid halv 1.. Ganska mycket tid att fördriva med att inte göra något, och då blir man trött...
På måndag åker i alla fall jag och Mattias till London och det ska bli så skönt. Var och växlade lite pengar igår, alltid bra att ha lite löst, känner inte för att lämna ifrån mig kortet på någon marknad eller så.

Idag ska jag plugga på naturkunskaps prov som jag ska ha imorgon, men jag tror inte att jag kommer känna för att plugga hela kvällen så då tänkte jag börja packa ner lite av sommarkläderna. Nu är det ju faktiskt mindre än en månad kvar till vi flyttar!!

Imorgon blir det som sagt Naturkunskap och sedan ska jag göra provet. Efter det ska jag träffa Sofie och fika lite och efter det blir det jobb.

Ha det så bra i kylan:)


RSS 2.0